Formatie Nunta Bucuresti

Sfaturi utile pentru petrecerea de nunta

Cateva sfaturil utile pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca si sa organizeze o petrecere de nunta.

In primul rand, nu va apucati sa faceti o petrecere de nunta, daca bugetul nu va permite. Organizarea acestui tip de eveniment este costisitoare si stresanta. Nu va bazati pe “darul” de la invitati, mai ales ca nu o sa stiti decat foarte tarziu cati dintre cei pe care i-ati invitat o sa participe.

Este indicat sa incepeti sa contractati locatia, formatia de nunta, trupa de cover, fotograful, cameramanul cu minim 6 luni inainte, ideal cu 1 an inainte. Cateodata se intampla ca viitorii miri sa isi contracteze formatia de nunta favorita si cu 2 ani inainte de eveniment.

Orice servicii veti alege, este indicat sa semnati contracte legale cu prestatorii de servicii. Indiferent ca este vorba de formatie de nunta, trupa cover, restaurant, fotografi, cameramani, hostess, dansatori, contractele trebuie sa fie semnate pe firma. Lipsa unui contract legal va poate aduce neplaceri.

Incercati sa nu planificati cununia la starea civila, cununia religioasa si petrecerea de nunta in aceeasi zi. Este extrem de obositor, iar la petrecere nu va veti putea bucura pe deplin de aceasta seara unica din viata dvs.

Cand alegeti formatia de nunta, trupa de cover, fotograful, cameramanul, e bine sa stiti ce trebuie sa alegeti. Daca nu va pricepeti foarte bine, este bine sa cereti parerile prietenilor, sau ale unor persoane avizate.

Nu alegeti serviciile in functie de pret. Nu intotdeauna serviciile ieftine sunt cele mai bune, mai ales cand este vorba despre un eveniment unic.

Alegeti locatia pentru nunta cu grija, nu numai pe considente de pret si calitatea mancarii. Parcarea, pozitionarea meselor, numarul de ospatari, izolarea fonica, in functie de ce invitati aveti – spatiile pentru fumat, spatiul pentru formatia de nunta, trupa de cover, taraful ales, toate acestea sunt detalii importante. Daca aveti contractata o formatie de nunta evitati locatiile cu podele de gresie, marmura,  cu multe geamuri, oglinzi, cu stalpi care obstructioneaza propagarea sunetului.

Cand alegeti formatia de nunta, trupa de cover, formatia pentru evenimente nu va ganditi doar la ce va place dvs. Este indicat sa luati in calcul si preferintele invitatilor care vor participa. Muzica pentru nunta trebuie sa satisfaca o plaja destul de larga de cerinte, gusturi, categorii de varsta.

Nu alegeti formatia de nunta in functie de cat de tineri sunt membrii. Faptul ca unul dintre solisti a fost la “Vocea Romaniei” sau ”XFactor” nu inseamna nimic. Experienta pentru petreceri de nunta se castiga in timp si evenimente prestate nu la concursuri televizate, unde concurentii canta 2-3 melodii. Repertoriul unei formatii de nunta trebuie sa fie vast pentru a  putea fi adaptat in functie de public.

Nu tratati petrecerea de nunta ca pe o obligatie. Incarcati sa nu va stresati foarte tare si sa va bucurati de aceasta seara de care beneficiati doar o data in viata. Va garantez ca cei care participa nu or sa fie suparati ca nu ati avut timp sa stati de vorba cu ei. Daca nu sunt acolo din obligatie, ci din placere, se vor bucura pentru voi.
FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, DJ NUNTA, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE