Formatie Nunta Bucuresti

Repertoriul Blacklight Band

In cazul trupei noastre – Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti, repertoriul fiecarui eveniment este ales cu grija, in colaborare cu beneficiarii. Intotdeauna avem grija sa ii consultam pe cei care urmeaza sa ne asculte, pentru ca, pana la urma, pentru dansii cantam.

Repertoriul Blacklight BandTrupa coverFormatie Nunta Bucuresti  este intotdeauna in crestere, dat fiind faptul ca lunar sunt adaugate piese noi.

Repertoriul nostru este extrem de variat, cuprinzand piese care pot satisface orice gusturi si categorii de varsta. Genurile pe care le abordam sunt dance, rock, pop, pop – rock, balada, slow, raggae, funk. Cu mandrie putem spune ca suntem una dintre formatiile de nunta, trupa de cover care are un repertoriu extrem de mare si, foarte important, stim cand este timpul si locul unde folosim anumite melodii. Experienta noastra ca formatie de evenimente ne ajuta sa cantam muzica potrivita, la petrecerea potrivita.

Repertoriul unei formatii pentru evenimente, fie ca este vorba de o pretrecere corporate, zi onomastica, nunta sau botez, nu are cum sa nu cuprinda si muzica romaneasca.  De aceea repertoriul Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti are incluse si piese romanesti vechi si noi (a nu se confunda cu muzica populara – aceasta este interpretata de colaboratorii nostri – formatii de muzica populara).

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE PENTRU EVENIMENTE