Formatie Nunta Bucuresti

Prezentare Blacklight Band – Trupa cover – Formatie nunta Bucuresti

Blacklight Band este o trupa de cover live / formatie nunta  / formatie evenimente din Bucuresti. Spunem asta pentru ca datorita repertoriului nostru si al colaboratorilor nostri putem sustine programe artistice pentru orice tip de eveniment : concerte in aer liber, concerte de club, petreceri private, corporate events, nunti, botezuri, aniversari.

Suntem una dintre putinele trupe de cover live din Bucuresti care au in oferta colaboratori pentru partea de muzica populara necesara pentru anumite evenimente. Majoritatea trupelor de cover din Romania nu canta folclor, sau canta si muzica usoara si muzica populara – lucru total neindicat, pentru ca sunt extrem de putini cantareti, solisti, instrumentisti care pot interpreta orice stil de muzica la nivel profesional.

Trei dintre membrii trupei noastre sunt si solisti vocali si instrumentisti, iar pentru partea de muzica populara (acolo unde este necesara ), o solista de muzica populara. De asemenea, avem 3 variante de formule de muzica populara, la alegere, care va stau la dispozitie, bineinteles,  in functie de disponibilitate.

Echipamentele noastre sunt de ultima generatie, toate instalate si supravegheate de catre echipa tehnica (sunetist, tehnici). Garantam pentru calitatea superioara a sunetului. Nu avem in repertoriu tiuituri, paraituri, zgomot de fond si alte “melodii’ de acest gen.

Repertoriul  trupei noastre  Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti este variat si este creat in asa fel pentru a putea satisface toate categoriile de varsta si gusturi, cu o singura exceptie – stilul muzical “manea”. Nu promovam si nu interpretam manele la evenimentele unde sustinem programe artistice. De asemenea, nici formatiile de muzica populara cu care colaboram, nici dj-ul, nu au in playlist manele.

Pentru a veni in intampinarea cererilor dvs, am creat un pachet de 4 oferte in care am creat formule pentru diferite gusturi si bugete. Oferta Basic complet include o formula de trupa care canta “semilive”. Ce inseamna asta… Semilive este o interpretare live cu voce si instrumente (voce, chitara, clape), dar ajutata de negativ (parte instrumentala pe suport digital) sau ritmuri de orga. Ofertele Premium, Premium complet si De Lux, includ componenta COMPLET  LIVE.

Contractele trupei noastre se semneaza legal, doar pe firma noastra, suntem platitori de impozite, eliberam facturi ,nu suntem platitori sau incasatori de TVA. Nu folosim alte modalitati de contractare de gen, conventii civile, chitante de mana, etc. Platile se efectueaza prin transfer bancar.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE