Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Vlad si Andreea – Hotel Rusu Petrosani – 26 august 2017

Astazi va povestim cum a fost nunta prietenilor nostri dragi Andreea si Vlad Tanasie, nunta care a avut loc in ballroom-ul hotelului Rusu din Petrosani si unde, bineinteles Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a sustinut programul artistic.

A fost o nunta superba, cu aproximativ 300-350 invitati, care au dansat toata seara pe toate stilurile muzicale abordate de catre Blacklight Band si grupul de muzica populara Eliza Petroianu si pe partea de DJ (desi au preferat in mod clar partea de muzica populara). Atmosfera petrecerii a fost excelenta, fapt care ne-a facut si pe noi sa ne simtim bine si, implicit, sa cantam mai bine.

Locatia – Ballroom-ul hotelului Rusu din Petrosani, este o locatie superba, situata undeva pe munte, la inaltime, oferind o priveliste minunata. Ballroom-ul are capacitate de aproximativ de 600 persoane, ceea ce ne obliga sa sfatuim trupele de cover, formatiile de nunta care urmeaza sa aiba evenimente acolo, sa aiba in dotare o sonorizare de minim 6000 wati. De asemenea recomandam ca trupele de cover, formatiile de nunta sa instaleze echipamentele in fata scenei (unde spatiul este de aproximativ 12m x 4m), pentru ca pe scena se formeaza unde stationare, iar fara monitorizare in-ear, este extrem de complicat de cantat. In rest numai lucruri de bine despre locatie – spatiu suficient pentru ringul de dans, pentru formatii de nunta, trupe de cover, locuri de parcare de asemenea suficiente. Un singur lucru nu am inteles acolo… incuierea spatiilor sanitare inainte si imediat dupa eveniment. Dar nu am stat sa intrebam, probabil aveau motive intemeiate. Servirea a fost de calitate, mancarea de asemenea. Ceva interesant, seara, datorita faptului ca a fost destul de racoare au fost aprinse niste dispozitive de incalzire cu flacara, foarte interesante, care incalzeau atmosfera in jurul lor si creau o atmosfera extrem de placuta, datorita flacarilor.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA