Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Teo si Tudor – D’Alexia Giurgiu – 19 mai 2018

Am inceput sezonul 2018 cu un eveniment superb, nunta dragilor nostri prieteni Teo si Tudor, care a avut loc la Restaurantul D’Alexia din Giurgiu.

Au fost in jur de 250 de invitati, jumatate din Romania, restul din afara tarii, fapt care a prezentat anumite dificultati, dar, ca de obicei, Blacklight Band – Trupa Cover – Forrmatie Nunta Bucuresti s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Programul muzical a fost diversificat, incluzand melodii moderne, melodii mai vechi si muzica romaneasca, interpretate de trupa de cover, formula de muzica populara Eliza Petroianu Group si dj. S-a dansat non stop, atmosfera a fost superba iar petrecerea s-a terminat in jurul orei 5 dimineata.

Locatia, restaurantul D’Alexia este o locatie potrivita pentru evenimente de tip nunta, botez, petreceri corporate. Dispune de spatiu suficient pentru o petrecere de pana la 500 persoane, un ring de dans generos si o scena primitoare, unde o trupa live completa isi poate desfasura activitatea fara a se inghesui (aproximativ 12m x 3m). Locatia dispune de lumini ambientale, o servire decenta (nu exceleaza, dar nici nu lasa prea mult de dorit). Parcarea restaurantului poate gazdui pana la 20-25 masini, dar este suficient spatiu in imprejurimi pentru cel putin de doua ori pe atat. Mancarea a fost de buna calitate. Toaletele sunt curate, dispun de uscator de maini, si, un lucru destul de rar, dispun de priza de alimentare electrica.

Ce am apreciat foarte mult la Teo si Tudor a fost faptul ca au fost foarte atenti la selectionarea preferintelor muzicale din repertoriul trupei si a dj-ului. Au luat in calcul faptul ca la o nunta preferintele muzicale sunt diverse, mai ales unde exista invitati din afara tarii. Aceasta atentie pentru detalii a fost foarte importanta pentru succesul petrecerii. Le multumim de asemenea si pentru participarea activa la dans in timpul petrecerii, pentru ca, la o nunta este foarte important ca mireasa si mirele sa danseze, invitatii fiind mult mai interesati de ringul de dans.

De asemenea in timpul petrecerii, cu exceptia unui grup de dansatori foarte simpatici, care au antrenat publicul, nu au fost momente de intrerupere ale programului artistic Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti, fapt care a contribuit la flow-ul natural al evenimentului si la reprize de dans mult mai lungi, eficienta trupei fiind maxima. Intotdeauna recomandam acest mod de organizare. Orice moment care intrerupe reprizele de dans si trimite invitatii la masa, este total neindicat. Oricum invitatii, daca simt ca le este foame, se duc singuri la masa, iar 99% dintre salile de evenimente nu sunt asa de mari incat osapetii sa nu poata observa ca s-a servit un fel de mancare (asadar si anuntarea felurilor de mancare este inutila).

In incheiere am dori sa le multumim inca o data prietenilor nostri dragi Teo si Tudor pentru increderea acordata si participarea activa la eveniment si sa le uram “casa de piatra” si implinirea tuturor dorintelor. Speram sa ne reintalnim si cu ocazia altor evenimente.

In continuare am postat un colaj video de la acest eveniment. Ne cerem scuze pentru calitatea slaba a sunetului (este o inregistrare efectuata cu un mobil), dar este suficient de buna pentru a putea urmari videoclipul. Vizionare placuta si nu uitati sa apasati pe butonul de subscribe in partea dreapta, jos, a ecranului pentru a putea sta la curent cu noutatile video postate de trupa noastra !