Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Salon du Mariage – 28 mai 2017

Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a participat pe data de 28 mai 2017 la nunta lui Lucian si Ana Maria, doi miri frumosi si simpatici, pe care ii salutam si pe aceasta cale si le uram “casa de piatra” si multi ani fericiti impreuna.

Nunta a avut loc la Salon du Mariage – Saftica – salonul Ad’or, o locatie superba, cu o izolare fonica exceptionala (una dintre cele mai reusite sonorizari de anul acesta, cel putin pana in acest moment), mancare si servicii de buna callitate. Locatia beneficiaza si de o scena montata pentru trupele care sustin programul artistic (un minus…. este un pic mica – noi ne-am cam inghesuit si am fost doar in formula de 5 persoane).

A fost o petrecere frumoasa, s-a dansat, nu cat am fi vrut noi, din pacate, pentru ca invitatii erau majoritatea ascultatori de muzica populara, dar suficient cat sa fie in regula. Am rezolvat aceasta problema pe parte de DJ, dar, ca si recomandare pentru viitorii miri care isi aleg trupa – cand stiti ca invitatii dvs prefera muzica populara, e de preferat sa ne cereti pachetul premium complet care include si formula de muzica populara. Este adevarat ca exista o diferenta de pret, dar rezultatul este mult mai satisfacator pentru invitati. Noi, din pacate, nu avem cum sa stim ce tip de muzica prefera invitatii dvs, decat in momentul in care incepe petrecerea si atunci este tardiv. Oricum, petrecerea a iesti bine, am primit aprecieri de la invitatii care au ascultat si dansat muzica pe care am interpretat-o, mirii au fost multumiti, deci totul a fost in regula, doar ca noi suntem mai pretentiosi, si preferam sa primim recomandari si eventual sa contractam alte evenimente cu clientii prezenti 🙂

Vom posta in continuare cateva poze si un colaj video cu 4 melodii pentru persoanele care ne-au cerut mai multe filmari de la evenimente.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE