Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Roxana si Andrei – La Maison Saftica – 29 septembrie 2018

Sambata, 29 septembrie 2019 a avut loc nunta dragilor nostri prieteni Roxana si Andrei, la salonul de eveniment La Maison des Jardines din Saftica, o petrecere pe cinste cum ne dorim sa avem de fiecare data.

A fost o petrecere reusita, cu invitati plini de enegie si chef de dansat, care au ocupat ringul pe tot parcursul evenimentului, creand alaturi de noi o atmosfera excelenta, potrivita pentru o petrecere de nunta. S-a dansat pe toate stilurile muzicale, existand avantajul alegerii mirilor – pachetul complet de servicii care a inclus si muzica usoara cu trupa de cover live, formula de muzica populara cu doamna Eliza Petroianu si colegii dansei si dj, astfel reusind sa satisfaca gusturilor tuturor celor care au fost invitati. Faptul ca invitatii au avut o dispozitie de zile mari, ne-a facut si pe noi sa ne simtim bine, si, bineinteles, sa cantam cu pofta.

Locatia – salonul La Maison des Jardines din Saftica, este o locatie frumoasa, care poate acomoda aproximativ 150 de invitati. Sala in care a avut loc evenimentul este la etaj avand un balcon suficient de mare in care invitatii fumatori au putut iesi fara a fi nevoiti sa coboare la parter, unde de asemenea exista o curte spatioasa, cu multa verdeata, bancute si mese acoperite de umbrelute. Spatiul destinat trupelor de cover, formatiilor de nunta, formatiilor pentru evenimente a fost suficient de generos, aproximativ 8 x 4m patrati. Acustica salii a fost excelenta, lucru datorat mochetei de pe pardoseala, draperiilor de la ferestre si faptului ca sala nu a avut suprafete reflectorizante si nici un tavan prea inalt. Servirea a fost ireprosabila, lucru datorat personalului calificat si conducerii locatiei. Am vrea sa il mentionam si pe ospatarul care s-a ocupat de masa muzicienilor, un filipinez pe nume Sky, care in timpul liber este cantaret vocal si instrumentist la steel drums, fiind un fan al stilurilor jazz, raggae, pe care se pare ca le canta si el.
Parcarea locatiei este decenta, avand loc pentru aproximativ 20 de autoturisme. Grupurile sanitare sunt curate si arata foarte bine. Instalatia de curent electric este in stare buna, rezistenta la consum mare, asadar totul in regula cu exceptia cazurilor in care pica alimentarea cu curent electric de la Enel (lucru care ni s-a intamplat si noua la eveniment pentru o perioada de aproximativ 5 minute). Per total, o locatie excelenta pentru evenimente la care programul artistic este sustinut de trupe cover live, semilive, formatii de nunta, formatii evenimente.. etc.

In incheiere le multumim prietenilor nostri Roxana si Andrei pentru ca ne-au ales sa le fim alaturi la acest eveniment, le uram “casa de piatra” si, bineinteles, ne-ar face mare placere sa ne reintalnim si la alte evenimente, la fel de reusite, pentru ca.. dupa cum s-au convins, Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti este alegerea perfecta pentru un eveniment excelent.

FORMATIE NUNTA, TRUPA COVER, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE, TRUPA NUNTA, DJ NUNTA