Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Mirela si Alex – Treehouse Cosoba – 25 mai 2019

Am inceput sezonul de nunta 2019 in forta, cu o nunta superba care a avut loc la Treehouse Cosoba pe 25 mai nunta dragilor nostri prieteni Mirela si Alex.

Nunta, cu aproximativ 120 de invitati, dornici de distractie, a iesit excelent. S-a dansat si pe muzica usoara interpretata de trupa noastra – Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie nunta Bucuresti si pe programele de muzica populara sustinute de Eliza Petroianu Group. Printre invitati am avut si prieteni, si am observat ca majoritatea celor din public erau ascultatori de muzica buna. Un public pe care ni-l dorim la orice eveniment

Locatia, Treehouse Cosoba, este o locatie frumoasa, in apropierea comunei Cosoba (langa Bucuresti). Locatia are 2 sau 3 sali pentru evenimente cu o parcare suficient de mare (fiind practic pe camp) pentru orice numar de masini. In curtea interioara au si o piscina draguta, pe care din pacate, de data aceasta invitatii nu au folosit-o (iubim evenimentele unde invitatii sar in piscina la un moment dat). Mancarea si servirea au fost de calitate, iar acustica salii este decenta, mai ales si datorita faptului ca unul dintre peretii locatiei, cel care da spre curtea interioara este construit din usi imense de sticla care se pot deschide (mai bine zis se pot strange prin glisare), iar in acel moment acustica se imbunatateste datorita lipsei de suprafete reflectorizante.
Un mare minus al acestei locatii, despre care am dori sa va punem in tema, este partea de alimentare cu curent electric. Reteaua electrica a localitatii este foarte proasta, motiv pentru care locatia a trebuit sa isi cumpere un generator. Toate bune si frumoase, dar…. In moment in care trupa noastra a montat sculele si am alimentat o mica parte din echipamente (din fericire), pe reteaua electrica de 380V (nu stim daca reteaua din zona, sau din generator) au venit nu mai putin de 400 de volti, in loc de 380V, cum ar fi normal (noi, ca o trupa care se respecta folosim distribuitor care se alimenteaza la reteaua de 380V, unde se poate, bineinteles). Ca urmare a acestui fapt, ni s-au defectat echipamente in valoare de 2000 euro, a caror reparatie ne va costa in jur de 250 euro. Locatia si-a declinat orice responsabilitate, pentru ca au avut grija sa nu aiba nimic mentionat in contractul cu mirii despre asa ceva si au sustinut cu tarie ca la ei a fost totul in regula. Dupa ce ne-am interesat in comunitatea muzicala, am inteles ca nu suntem singura trupa care a avut probleme in aceasta locatie, drept care de acum inainte nu vom recomanda Treehouse Cosoba pentru evenimente, ba dimpotriva, si vom accepta sa prestam acolo doar daca clientii vor inchiria un generator recomandat de noi, sau daca isi vor asuma prin contract pagubele produse de accidentele din reteaua electrica si nu reparatii, ci pretul de lista al echipamentelor avariate (adica ne vor cumpara altele noi).

Pana la urma nu am avut ce face (doar nu era sa lasam oamenii cu nunta in drum), cu distribuitor de 380, 2 procesoare de sunet si 8 reflectoare de lumina arse, ne-am alimentat la prizele de 220V si am sustinut programul artistic, pe care, din fericire, l-am dus pana la capat cu succes, fara alte incidente, dar, bineinteles ca nu ne mai dorim o asemenea experienta.
 
In incheiere, le uram mirilor casa de piatra si speram sa ne intalnim si cu alte ocazii, la fel de fericite, dar in locatii mai primitoare.

TREHOUSE COSOBA, PROBLEME ALIMENTARE RETEA ELECTRICA, BLACKLIGHT BAND, TRUPA COVER, FORMATIE NUNTA BUCURESTI