Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Mihaela si Sorin – Imperial Ballrooms Bucuresti – 2 iunie 2018

Sambata 2 iunie 2018 a avut loc nunta dragilor nostri prieteni Mihaela si Sorin. Locatia evenimentului a fost Imperial Ballrooms din Bucuresti, pe care o recomandam cu placere oricand pentru evenimente de tip nunta, botez.

A fost o nunta frumoasa, unde s-a dansat aproape non stop. Desi nu au fost multi invitati (aproximativ 100 – 120) atmosfera a fost placuta si petrecerea a fost un succes. Mirii au ales pachetul premium complet care include trupa de cover live, formatia de muzica populara si Dj, in acest fel toate gusturile si cerintele fiind satisfacute. Invitatii au dansat si pe muzica usoara cantata de Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa de cover si pe muzica populara interpretata de Eliza Petroianu si colegii dansei. Repertoriul a fost variat, incluzand melodii vechi si noi, pentru a multumi toate categoriile de varsta.

Locatia – Imperial Ballrooms – Sala Elisabeta, este o locatia incapatoare (capacitate de minim 150 persoane), eleganta si cu personal de buna calitate. Am apreciat in mod special foisorul imprejmuit de verdeata din fata intrarii, unde fumatorii au putut sa savureze tigari si bauturi fara sa sufere de caldura si fara sa stea in picioare (aviz altor locatii care au o mare carenta in aceasta privinta). Singurele doua probleme ale locatiei in acest moment ar fi accesul foarte greu la intrare (trebuie ocolita toata cladirea pe niste terenuri virane, iar intrarea este practic ascunsa) si asezarea gresita a locatiei pentru trupa. Pe forma unui dreptunghi s-a ales asezarea trupei la mijlocul unei laturi lungi a acestui dreptunghi, cea mai proasta alegere pentru dispersia sunetului, care se loveste in peretele din fata, volumul deranjeaza (in mod special mirii pentru ca prezidiul este exact in fata trupei, la nici 10 metri). Le-am sugerat responsabililor care conduc locatia sa schimbe aceasta asezare pentru o auditie mult mai eficienta a invitatilor, cu ocazia altor evenimente, nu putea sa speram decat ca ne vor asculta sfatul. In rest, nimic de reprosat, serviciile si personalul au fost de buna calitate, mancarea excelenta. Locatia este situata la parter, nu exista scari care trebuiesc urcate. iar parcarea este suficient de mare pentru aproximativ 30 de masini.

In continuare am postat un colaj video de la acest superb eveniment, pentru a va face o idee cam care a fost atmosfera si, ca intotdeauna, pentru a-i multumi pe cei care doresc sa urmareasca prestatiile live Blacklight Band. Ne cerem scuze pentru calitatea audio, care nu este stralucita, am inregistrat din sala, cu un recoder Tascam, dar nu este o calitate de studio, calitatea slaba datorandu-se si locatiei stabilite pentru asezarea trupei. Oricum ar trebui sa fie suficient de buna calitatea sunetului pentru a putea urmari filmarea cu placere. Vizionare placuta si nu uitati sa apasati butonul SUBSCRIBE din coltul dreapta jos al videoclipului, pentru a fi la curent cu toate noutatile video Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa Cover. Va dorim vizionare placuta !