Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Irina si Alin 22 iulie 2017

Dupa cum v-am obisnuit, continuam sa postam impresii, detalii, fotografii si filmari de la evenimentele la care Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti presteaza programe artistice. Astazi vorbim despre nunta prietenilor nostri Irina si Alin Sarbu, nunta care s-a desfasurat la Colonial Club Cernica pe data de 22 iulie 2017.

A fost una dintre cele mai reusite nunti la care am participat unde s-a intamplat ceva inedit. A fost prima nunta din viata noastra cand a trebuit sa ne chinuim sa trimitem invitatii la masa (nu ne sta in fire, dar era pacat de mancare). Cei mai inversunati dansatori pe care i-am cunoscut s-au strans acolo. A existat un moment in care trupa de muzica populara Eliza Petroianu a inceput sa cante muzica populara de ascultare (foarte lenta si la un volum nu foarte mare), cu scopul de a-i lasa pe invitati sa manance linistiti si sa poata discuta. Am avut surpriza ca invitatii sa danseze si pe acea muzica. Nu pot spune ca ne-a parut rau, de obicei nu este foarte usor sa convingi toti invitatii sa danseze, mai ales ca au gusturi diferite. Una peste alta, a fost o nunta excelenta, toata lumea s-a distrat  Blacklight BandTrupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti a primit laude, iar mirii au fost extrem de multumiti (ii citam, nu povestim din imaginatia noastra).

Evenimentul a avut loc la Colonial Club Cernica, despre care am mai vorbit in alte postari, nefiind prima nunta la care Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti participa in aceasta locatie. Este o sala care arata foarte bine, cu o acustica buna, mancare de calitate, personal cu o buna pregatire, locuri de parcare suficiente, spatiu de pana la 160-180 de persoane, cu un ring de dans generos, iar spatiul desemnat trupei de cover, formatiei de nunta, este suficient de mare pentru o trupa live de pana la 8 persoane. O locatie pe care o recomandam oricui, fara rezerve.

In continuare o sa postam o serie de fotografii.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA