Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Ioana si Bogdan – Green Garden Events – 8 septembrie 2018

Sambata, 8 septembrie 2018 a avut loc nunta prietenilor nostri Ioana si Bogdan la cortul de evenimente Green Garden Events, unde, bineinteles programul artistic a fost sustinut de Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti. A fost o petrecere extrem de reusita, unde s-a dansat non stop.

Mirii au ales pachetul semi-live pentru acest eveniment, o alegere buna pentru numarul de invitati pe care l-au avut si pentru preferintele muzicale ale invitatilor. Pentru cei care nu stiu ce contine acest pachet de servicii – este vorba de muzica usoara cantata in formula mai mica, avand ca suport orchestratie pe negative sau ritmuri de orga. S-a dansat non stop si pe muzica usoara cantata de Ana Pop, Liviu Raduca si Mike Vlahopol, pe muzica populara cantata de Eliza Petroianu si trupa dansei si pe partea de dj,  fapt care ne-a ajutat si pe noi sa cantam mai cu pofta, pentru ca, daca nu stiti, conteaza si atitudinea mirilor si invitatilor la acest lucru. Cand invitatii sunt plictisiti, sau participa la eveniment doar din obligatie, atmosfera petrecerii are de suferit. Din fericire, la aceasta petrecere nu a fost cazul. Au cantat impreuna cu noi, au aplaudat, deci putem  spune ca am mai bifat un eveniment reusit la palmaresul Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti, care se mareste anual.

Locatia, Green Garden Events, pe care am mai prezentat-o in trecut, pentru ca nu este primul eveniment pe care l-am avut acolo, este una dintre locatiile noastre preferate. In primul rand, fiind cort pentru evenimente, pereti din stofa, care sunt prin definitie fonoabsorbanti, cu mocheta pe jos si spatii deschise, are o acustica excelenta pentru partea muzicala. Totul se aude perfect, creand o atmosfera placuta si nederanjanta pentru invitati, datorita sunetului clar si curat. In afara cortului este o gradina plina de verdeata, pomisori, gazon, mese la care se sta in picioare pentru ca invitatii sa poata fuma, o masa cu scaune create din trunchiuri de copac, pe scurt – o locatie perfecta pentru o petrecere in aer liber. Locatia are o parcare generoasa, care poate acomoda peste 20 de masini, grupuri sanitare de calitate (desi un pic cam departe de cort), curatenie. Personalul este profesionist, amabil, mancarea de calitate, asadar… nimic rau de spus despre aceasta locatie, pe care o recomandam calduros oricand pentru evenimente de tip nunta, botez, facand doar mentiunea ca trupa de cover, formatia de nunta nu este indicat sa aiba foarte multi membri, spatiu dedicat prestatiei artistice fiind destul de mic, maxim 6×4 metri patrati.

Folosim si aceasta postare pentru a le ura dragilor nostri prieteni Ioana si Bogdan “casa de piatra”, o casnicie fericita le multumim ca ne-au ales pentru a le fi alaturi cu ocazia acestui eveniment important din viata lor si speram sa ne intalnim si cu alte ocazii, la fel de fericite.

BLACKLIGHT BAND, TRUPA COVER, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATIE EVENIMENTE, NUNTA GREEN GARDEN EVENTS, ORCHESTRA NUNTA, DJ NUNTA