Formatie Nunta Bucuresti – Trupa Cover

Nunta Georgiana si Silviu – 1 iulie 2017

Asa cum v-am obisnuit, continuam postarile de la evenimentele la care Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti participa. Sambata 1 iulie 2017, Blacklight Band a sustinu progamul artistic la nunta Georgianei si a lui Silviu Chetrone, in cadrul locatiei Pentagon Events din Bucuresti.

Repertoriul a fost variat incluzand muzica usoara, muzica populara si muzica moderna pusa de Dj. Invitatii au dansat si au creat o atmosfera superba care ne-a facut si pe noi sa ne simtim bine si bineinteles sa cantam mai cu chef. Au cantat cu noi, au dansat cu noi si ne-au bisat dupa melodia “I will survive”. Au gustat din plin solo-urile colaboratorului nostru – chitaristul Mike Vlahopol, care a chinuit chitara la maxim pe melodia “Purple Rain”, pentru ca da .. la nunta se poate canta si rock, daca trupa de cover, sau formatia de nunta este in stare sa cante asa ceva.

Locatia unde s-a petrecut evenimentul este din toate punctele de vedere excelenta. Izolare fonica extrem de buna, scena special amenajata pentru trupele de cover, formatiile de nunta care sustin reprezentatii la evenimente. O parcare suficient de mare, o capacitate de pana la 250 de persoane si un serviciu excelent. Un plus – o terasa care pe perioada verii este racorita de un sistem de pulverizare a apei, eficient in zilele cu temperaturi ridicate – cum a fost in cazul nostru, cand au fost 43 de grade in timpul zilei si , bineinteles instalatie de aer conditionat in interior (nici un aparat de aer conditionat pe scena sau la masa trupei de cover, formatiei de nunta – un lucru extrem de bine gandit pentru ca poate dauna solistilor in mod special)

In continuare am postat cateva fotografii de la eveniment.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA