Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Georgiana si Giani – Laguna Focsani – 1 iunie 2019

Iata ca a venit si 1 iunie 2019, ziua copiilor. Noi am sarbatorit-o la Restaurantul Laguna din Focsani, unde a avut loc nunta dragilor nostri prieteni Georgiana si Giani, care ne-au ales sa le fim alaturi pentru aceasta petrecere speciala din viata lor.

A fost o nunta de pomina, datorita in special invitatilor, care au tinut ringul de dans plin toata noaptea. S-a dansat pe orice stil de muzica, atmosfera fiind excelenta, cum ne-ar place sa fie de fiecare data la un astfel de eveniment. Alaturi de Blacklight Band, ca de obicei, au fost si membrii trupei Eliza Petroianu Group, care i-au incantat pe invitati cu muzica populara din toate zonele tarii, iar noi, trupa de cover, am incercat sa ii multumim pe toti invitatii cu un repertoriu in care am inclus melodii de toate genurile, dupa cum ne este obiceiul.

Locatia – restaurantul Laguna din Focsani, este una dintre recomandarile noastre calduroase pentru mirii care isi doresc o nunta reusita. Datorita doamnei Mirela, care se ocupa de locatie, toate serviciile sunt la un nivel profesional ridicat. Mancare de calitate, personal calificat cu bun simt, curatenie, bun gust, sunt calitati pe care le puteti intalni acolo. Locatia are 2 sali pentru evenimente, un ballroom, in care se pot face petreceri de pana la 450-500 de persoane si restaurantul, unde pot intra aproximativ 150 de invitati. Acustica salilor este decenta, baile curate si aspectuoase, parcarea poate acomoda cel putin 50 masini, iar instalatia de curent electric este solida, n-am avut nici o problema in nici una dintre sali din acest punct de vedere. Intre cele 2 locatii este un mic lac, amenajat cu bun gust, care ofera un pic de racoare vara si o priveliste placuta. Spatiul pentru trupe de cover, formatii de nunta este generos in ambele incinte, ba chiar in ballroom se poate da un concert, linistit, cu scena inalta, 2 schele de lumini si o scena de minim 10m pe 4m. In concluzie este una dintre putinele locatii unde nu am avut nimic negativ de mentionat. Din pacate nu stim ce tarife se practica acolo, dar asta puteti afla usor, cerand o oferta de la dansii.

In incheiere, cu riscul de a ne repeta, le uram dragilor nostri prieteni (pentru ca noua ne place sa ne imprietenim cu clientii nostri), casa de piatra, o luna de miere reusita si, bineinteles, multe petreceri reusite alaturi de Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti.

BLACKLIGHT BAND, TRUPA COVER, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATIE EVENIMENTE, LAGUNA FOCSANI, DJ NUNTA, ORCHESTRA NUNTA