Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Gabriela si Nicusor Baronescu – Eden House – 18 august 2018

Dupa cum v-am obisnuit, continuam saga evenimentelor sustinute de trupa noastra, Blacklight Band. Astazi scriem despre nunta prietenilor nostri Gabriela si Nicusor Baronescu, care a avut loc la Eden House in Bucuresti sambata, 18 august 2018.

A fost o nunta interesanta, mai ales ca in afara de Blacklight Band, mirii au mai contractat o formatie de nunta care sa interpreteze muzica populara si manele (pentru ca, dupa cum stiti, acest stil muzical nu face parte din repertoriul nostru iar mirii stiau ca au invitati care vor dori sa danseze si cateva melodii de acest gen).  Desi in mod normal invitatii da la nuntile unde se canta manele nu sunt mari fani ai stilurilor muzicale cantate de catre noi, de data acesta mirii au facut o alegere corecta. Invitatii au dansat cu placere si pe Gimme hope Johanna (chiar daca au folosit dansul de la Cotton eye Joe) si pe “Striga cu mine” a lui Vali Vijelie. O combinatie interesanta de stiluri muzicale, care a avut succes iar invitatii si, bineinteles, mirii au fost multumiti, petrecerea fiind una foarte reusita.

Locatia – Restaurantul Eden House din Bucuresti (cartierul Rahova), ne-a uimit din foarte multe puncte de vedere. In primul rand, desi avea doar 2 etaje, aveau lift cu care s-au putut transporta echipamentele. Curatenie a fost exemplara, servirea profesionala, mancarea de calitate si… ce ne-a placut in mod special unora dintre noi, s-a putut fuma in locatie, datorita instalatiei foarte bune de aerisire, pur si simplu nu se simtea fumul de tigara. O optiune foarte importanta pentru mirii care au multi invitati fumatori si, zicem noi, o optiune vitala dat fiind faptul ca sala in care s-a petrecut evenimentul a fost la etajul 2. Am avut o petrecere similara la Hotel Rin din Otopeni, unde invitatii de la 2 nunti se chinuiau sa iasa la fumat in fata hotelului folosind un lift de 2 persoane sau scarile foarte inguste (asta in situatia in care cu o saptamana inainte avusese loc nunta unui senator si toti invitatii au fumat in interior, pentru ca, nu e asa… legile sunt pentru popor nu pentru alesii poporului). Asadar, nota 10 proprietarului Eden House pentru aceasta optiune oferita mirilor. In rest… parcarea foarte spatioasa… aproximativ 30-40 masini, grupurile sanitare curate. Poate singurul cusur al locatiei a fost spatiul nu foarte mare pentru o trupa live, mai ales ca au fost 2 trupe, nu una. Dar se poate trece cu vederea, pentru ca pana la urma ne-am descurcat si asa. Mare atentie la puterea suportata de prize in aceasta locatie. La probele noastre de sunet, datorita celor 2 instalatii de sunet si a instrumentelor  a sarit o siguranta, deci era cam la limita (aproximativ 5-6 kw zicem noi).

Asa cum facem de fiecare data, le uram mirilor “casa de piatra” si multa fericire si speram sa ne reintalnim si cu alte ocazii, la fel de fericite, pentru ca, dupa cum stiti, o petrecere la care participa Blacklight Band, nu poate fi decat una reusita.

BLACKLIGHT BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA, DJ NUNTA