Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Elena si Gabriel – Shaker Events – 20 octombrie 2018

Continuam cu povestirile despre evenimentele la care trupa noastra – Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti a sustinut programul artistic. Astazi vorbim despre nunta dragilor nostri prieteni – Elena si Gabriel care au avut petrecerea de nunta sambata, 20 octombrie 2018, in locatia Shaker Events din Budeasa Mare (o localitate de langa Pitesti).

Fiind vorba de Pitesti, nu ne-am mirat ca invitatii au dansat toata noaptea. In aceasta zona, lumea nu prea sta la masa. Este adevarat ca sunt majoritatea ascultatori si dansatori de muzica populara, in mod special, dar nu au stat jos nici cand am interpretat muzica usoara in formula semilive aleasa de catre miri. Eliza Petroianu a fost la inaltime, ca de obicei, creand o atmosfera incendiara cu horele si sarbele interpretate alaturi de colegii de trupa ai dansei.

In privinta locatiei… Desi am mai prezentat-o ulterior, nefiind prima oara cand Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti a sustinut programul artistic in aceasta sala de evenimente, o vom prezenta din nou, mai ales ca s-au mai schimbat ceva lucruri de ultima oara cand am fost acolo. 
Locatia are o sala extrem de cocheta pentru evenimente, cu o capacitate de aproximativ 150-200 persoane, dar cu un ring pe care nu incap mai mult de 50-60 de persoane (asadar, fara hore prea mari). Acustica salii nu este ideala, sala avand gresie pe pardoseala, multe geamuri si avand si tavanul destul de inalt, afectand in acest fel calitatea sunetului prestat de catre trupe de cover, formatii nunta, orchestra nunta, formatii evenimente.. etc. Ca si imbunatatire, de aceasta data, ospatarii nu au circulat pe scena cu tavile incarcate, probabil si datorita discutiei si contractului pe care l-am incheiat cu clientii, in care am mentionat ca sunt respunzatori de orice daune create de catre angajatii localului (care datorita unor accidente pot fi destul de mari, dat fiind faptul ca echipamentele noastre au un pret total de aproximativ 100.000 euro). In rest locatia este foarte frumoasa, situata pe malul unui lac de acumulare, avand si o plaja in apropiere, un spatiu de parcare care poate acomoda mai mult de 40 de autoturisme. Servirea este la nivel profesional, mancarea de calitate. Grupurile sanitare sunt curate, aspectuoase. In concluzie o locatie pe care o recomandam pentru evenimente, singurul dezavantaj fiind, dupa cum am mentionat mai sus,  o calitate a sunetului mai slaba fata de locatiile cu absorbtie fonica facuta ca la carte. Dar cu un sunetist bun si rabdare, chiar si o sala de acest tip poate fi folosita pentru prestatii live a unor trupe de cover, formatii de nunta, formatii evenimente, chiar si dj nunta. Pana la urma profesionistii se pot adapta multor locatii de acest gen, care sunt multe in Romania, fapt datorat atentiei proprietarilor de localuri care sunt mai interesati de aspect, numar de locuri si utilitate, decat de acustica salilor, desi este o abordare gresita, pentru ca acustica este la fel de importanta, poate chiar mai mult decat celelalte, pentru ca, nu este asa.. muzica buna creeaza o petrecere perfecta, nu gresia de pe podea…(chiar daca gresia este mai usor de curatat decat o mocheta). Nici nu mai vorbim ca pe gresie dansatorii pot aluneca, existand posibilitati de accidente.

In incheiere, ca de obicei, ne salutam prietenii, pe Elena si pe Gabriel, le multumim pentru faptul ca au ales Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti pentru a le fi alaturi la acest fericit eveniment. Casa de piatra dragilor si ne dorim sa va reintalnim si cu alte ocazii.

FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, FORMATIE EVENIMENTE, ORCHESTRA NUNTA, BLACKLIGHT BAND, DJ NUNTA