Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Drobeta Turnul Severin – 24 aprilie 2017

Sambata 24 aprilie 2017 am participat la nunta prietenilor nostri Gabriela si Alexandru. Evenimentul a avut loc in restaurantul Taverna Sarbului din Drobeta Turnul Severin.

A fost o petrecere frumoasa, muzica aleasa de Gabriela a fost potrivita gusturilor invitatilor.  Playlistul ales din repertoriul Blacklight Band Formatie Nunta BucurestiTrupa Cover  a inclus melodii de pop, rock, dance, raggae si muzica populara si de petrecere cu specific local interpretata de colaboratorii nostri – Eliza Petroianu Group. Invitatii, aproximativ 150 persoane, au dansat destul de mult si s-au simtit bine.

Locatia in care s-a desfasurat evenimentul – Taverna Sarbului din Drobeta Turnul Severin a fost pe placul nostru. Personalul locatiei este alcatuit din oameni cu bun simt, care isi stiu bine meseria si, un lucru mai rar, care asculta muzica de foarte buna calitate. La proba de sunet ne-au rugat sa interpretam o melodie de la AC/DC, iar Gabi Dragan, tobosarul nostru,  mai avea nitel si dadea autografe. Spatiul destinat pentru trupele de cover, formatiile pentru evenimente formatiile de nunta, nu a fost foarte generos (nu este ceva iesit din comun, foarte multe locatii pentru evenimente din Romania stau prost la acest capitol – toti au impresia ca o trupa poate sa se instaleze intr-un spatiu de 3×3 metri patrati), dar raportat la marimea salii a fost in regula. Acustica salii este decenta, desi pardoseala este din gresie, avantajul fiind lemnul prezent in toata sala si faptul ca nu este o locatie extrem de mare ca si dimensiuni. Am dori sa mentionam ca am fost impresionati de calitatea mancarii pe care o fac cei de la Taverna Sarbului, recomandam aceasta locatiei celor care vor mancare buna. Ca si minus – nu se fumeaza in locatie in timpul evenimentelor private, au in schimb o terasa unde se poate fuma – locatia fiind pe malul Dunarii este o placere pe teresa, mai ales cand este cald afara (din pacate pe 24 aprilie cand am fost noi, erau maxim 5 grade afara, ploua si batea vantul).

In continuare o sa postam cateva poze si filmari cu Blacklight BandFormatie Nunta BucurestiTrupa Cover de la eveniment. Speram sa va placa.

 

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE