Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Diana si Cristi – 15 iulie 2017

Sambata 15 iulie 2017, am participat la nunta prietenilor nostri dragi Diana si Cristi. Nunta a avut loc la Alexander Ballroom din Bucuresti.

A fost nunta foarte frumoasa, invitatii, desi nu au fost extrem de multi (aproximativ 100-120 persoane), s-au simtit bine si au dansat cu placere si pe muzica usoara cantata de Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti, si pe muzica cantata de formatia de muzica populara contractata de catre miri (nu a fost posibil sa ii aducem pe colegii nostrii de la Eliza Petroianu Group pentru ca nunta a fost contractata tarziu si dansii erau deja ocupati). A fost o atmosfera extrem de placuta si mirii ne-au transmis ca am primit aprecieri de la invitati. Asadar un alt eveniment reusit marca Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti.

Locatia unde s-a desfasurat evenimentul – Alexander Ballroom apartine fostului propietar al hotelului Alexander din Pipera. Din pacate nu avem prea multe lucruri frumoase de spus despre locatie.. Ii lipsesc locurile de parcare, este practic o singura sala de evenimente impartita in 3 compartimente cu pereti relativ subtiri intre ele (se aud trupele care canta in camerele alaturate). Camerele fiind inalte si peretii fiind neantifonati,  acustica este proasta. Ca si aspect, nu am fost impresionati, iar ca si utilitate din punct de vedere al trupei de cover, formatiei de nunta…. scena este situata intre usile pe care intra ospatarii (4 usi de lemn acoperite cu 2 perdele care se trag in momentul in care incepe evenimentul) – 0 asezare nefericita din pacate, pentru ca se pot intampla accidente. Detalii puteti vedea in fotografiile pe care le-am postat in continuarea acestui text. Echipa de ospatari si seful de sala ni s-au parut oameni de calitate, profesionisti. Mancarea a fost buna. Partea cea mai ciudata, de altfel si motivul pentru care nu am recomanda aceasta locatie pentru cei care vor sa isi faca evenimentele acolo, este faptul ca responsabilii locatiei obliga trupele care urmeaza sa cante acolo sa semneze un “acord” prin care acestea se obliga sa raspunda financiar de eventualele pagube pe care le pot produce. Nimic rau la prima vedere dar…. Acordul este formulat extrem de precar si exista pericolul ca trupa pe care ati angajat-o deja sa refuze acel acord, mai ales in forma in care este redactat. Noi am refuzat sa semnam acea varianta si nu ne-am lasat pana nu au acceptat varianta propusa de noi, redactata logic si legal (pe care, de altfel, nu au respectat-o). In plus, au anuntat viitorii miri cu doar 3 zile inainte ca trupa este obligata sa semneze acel acord in formula respectiva (o lipsa de profesionalism si bun simt fata de clienti, zicem noi). In concluzie nu recomandam aceasta locatiei clientilor si colaboratorilor Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti.

In continuare am postat cateva fotografii de la eveniment.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA