Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Denisa si Cristian – Empire Events – 3 noiembrie 2018

Sambata, 3 noiembrie 2018  a avut loc petrecerea de nunta a prietenilor nostri Denisa si Cristian, la Empire Events din Bucuresti.

A fost o petrecere superba cu aproximativ 200 de invitati din Bucuresti, Fetesti si Moldova, oameni superbi, cu chef de distractie, care au dansat aproape toata seara si pe muzica populara interpretata de Eliza Petroianu si colegii dansei si pe muzica usoara interpretata trupa noastra – Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti. Pentru formula de muzica populara mirii si-au dorit si un saxofonist – Radu Horomnea, angajat al orchestrei Radiodifuziunii Romane, caruia ii multumim si pe aceasta cale pentru colaborare, un instrumentist de marca, cu multa experienta si pe parte de muzica populara si pe stilurile de muzica usoara. Datorita lui, muzica populara din partea Moldovei a avut o sonoritate specifica acestei zone, creand o atmosfera placuta si ridicand invitatii la dans de fiecare data. Ce am apreciat in mod special, la ultima repriza de muzica usoara, desi invitatii erau deja obositi si nu au iesit in numar foarte mare la dans, au cantat cu noi si au aplaudat, lucru care ne-a facut sa ne simtim bine si realizand ca privitorii sunt cunoscatori de muzica de calitate.

In privinta locatiei. Empire Events este o sala de evenimente care arata foarte bine care poate acomoda pana la 200-250 invitati. Pardoseala este acoperita de mocheta, iar ringul de dans, din lemn, este suficient de mare si pentru petreceri cu dansatori impatimiti. Acustica salii este foarte buna fiind potrivita pentru orice fel de interpretare artistica sustinuta de o trupa de cover, formatie nunta, orchestra nunta, dj nunta, formatie evenimente…etc. Tavanul si peretii sunt decorati foarte frumos cu picturi dand salii un aspect aristocratic. Servirea este la nivel profesional, cu personal amabil si bine pregatit. Mancarea este de calitate foarte buna. Lumina este reglabila, fiind asigurata de candelabre mari, foarte frumoase. Parcarea poate acomoda in jur de 30-40 de autoturisme. Grupurile sanitare sunt curate si aspectuoase. Alimentarea cu curent electric este stabila si destul de puternica pentru o instalatie de sunet de pana la 4 kw (suficienta pentru capacitatea salii). Per total nimic de reprosat, cu exceptia a 2 lucruri pe care le-am observat pe parcursul acestui eveniment. 1. Angajatii salii nu au respectat ora de intrare a invitatilor, dupa cum au fost rugati de catre miri si 2. Personalul salii a restrictionat accesul in sala pentru o perioada de aproximativ 15-20 minute, din cauza unei sedinte foto pe care s-au gandit sa o faca exact in acea zi, inaintea unui eveniment, perturband si probleme de sunet ale trupei noastre. Ni s-a parut ceva neprofesional, mai ales ca era o sedinta foto a salii pentru evenimentele din 2019, adica pentru anul care urma, asadar o sedinta foto care putea fi efectuata oricand. Dar suntem in Romania si asta ne ocupa tot timpul… in rest, mai nimic de reprosat, o sala buna pentru evenimente de orice tip si potrivite pentru prestatii artistice sustinute de o trupa cover, formatie nunta, orchestra nunta, formatie evenimente, dj nunta.. etc.

Dragilor nostri prieteni Denisa si Cristian, le uram “casa de piatra” si le multumim ca au ales Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti pentru petrecerea lor de nunta. Ne bucuram ca au fost multumiti de rezultat si speram sa ne intalnim si la alte evenimente, la fel de fericite.

FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE, DJ NUNTA BLACKLIGHT BAND