Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Dana si Madalin Munteanu – Ambasad’Or Events – 9 septembrie 2017

Sambata – 9 septembrie 2017, Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a sustinut programul artistic la nunta prietenilor nostri dragi Dana si Madalin Munteanu, care a avut loc la Ambasad’Or Events din Otopeni,

A fost un eveniment frumos, invitatii dansand cu placere pe muzica usoara cantata de Blacklight BandTrupa de coverFormatie Nunta Bucuresti, muzica moderna pusa de Dj-ul nostru de nunta si in mod special pe muzica populara cantata de Eliza Petroianu Group. Un lucru imbucurator pentru noi este faptul ca anul acesta majoritatea nuntilor a avut ascultatori si dansatori infocati de muzica populara (un lucru bun, semn ca romanii incep sa revina la traditii si asculta muzica populara in loc de manele).

Locatia – Ambasad’ Or Events din Otopeni, este o locatie frumoasa, cu o parcare suficient de mare pentru cele 3 saloane si cortul de evenimente, si o terasa spatiuoasa unde invitatii au putut sa fumeze. O piscina generoasa face ca atmosfera anumitor petreceri sa devina interesanta. Sala in care Blacklight BandTrupa de coverFormatie Nunta Bucuresti a sustinut programul artistic a fost din pacate un pic cam mica, spatiul destinat instalarii trupei de cover, formatiei de nunta si echipamentelor – aprope de limita, dar, ca de obicei, ne-am adaptat. Servirea a fost decenta, mancarea de buna calitate. Sala a fost bine izolata fonic, sunetul fiind de buna calitate din aceasta cauza. Nu este prima oara cand Blacklight BandTrupa de coverFormatie Nunta Bucuresti presteaza servicii artistice in aceasta locatie si intotdeauna ne-am intors cu placere.

Dana si Madalin, va uram si pe aceasta cale “casa de piatra”, multa fericire si speram sa ne reintalnim si cu alte ocazii.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA FORMATIE MUZICA POPULARA