Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Cristiana si Nicolae Olariu – Hotel Rin Otopeni – 16 septembrie 2017

Ca de obicei, continuam cu seria relatarilor noastre de la evenimentele la care Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti sustine programul artistic. Astazi va povestim cum a fost la nunta prietenilor nostri dragi Cristiana si Nicolae Olariu, care a avut loc in Hotelul Rin din Otopeni, sala Henri Coanda, una dintre cele mai reusite nunti de anul acesta.

A fost o atmosfera excelenta, s-a dansat mult, invitatii au gustat din plin toate stilurile muzicale interpretate de catre Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti si de colaboratorii nostri de la Eliza Petroianu Group, care de aceasta data l-au avut ca si invitat pe maestrul violonist Bogdan Iordache (unul dintre cei mai apreciati violonisti din Romania). Muzica usoara, muzica populara, muzica moderna, au creat o atmosfera placuta, iar invitatii ne-au felicitat pentru prestatia efectuata.

Locatia – Hotel Rin din Otopeni, este o locatie frumoasa, dar din pacate nu extrem de recomandata de catre noi pentru evenimentele pe care eventualii miri vor sa le organizeze. In primul rand – sala de evenimente este la etajul 2, accesul are loc pe o scara ingusta sau printr-un lift mic de maxim 4 persoane (in seara cu pricina au avut loc 2 nunti, una la etajul 1 si celalalta la etajul 2) – total neindicat pentru un volum asa de mare de oameni, dintre care f multi au fost in varsta. Fumatorii, bineinteles, au fost nevoiti sa coboare si sa urce 2 etaje pentru a fuma in fata hotelului de fiecare data. Parcarea hotelului (proprietatea hotelului) era cu plata si pentru clienti si pentru invitatii de la evenimentele din seara cu pricina si pentru trupe, personal tehnic.. etc – 2 lei pe ora sau 20 de lei pe zi. Referitor la partea cu etajul 2 si cu liftul – inital angajatii locatiei au refuzat sa ne dea voie sa folosim liftul pentru transportarea echipamentelor de sonorizare (inchipuiti-va cum ar fi carat tehnicienii boxele care au peste 50 de kg pe scari, 2 etaje) – din punctul nostru de vedere, ceva lipsa de bun simt si imaginatie din partea proprietarilor locatiei. In rest, servirea a fost excelenta, ospatarii, seful de sala – oameni de buna calitate, sala a avut o izolare fonica buna, spatiu suficient pentru trupa de cover, formatia de nunta care ar fi urmat sa cante acolo. Aerul conditionat a existat, desi la un moment dat in timpul noptii se simtea nevoie de mai mult. Dar, ca de obicei, Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti s-a adaptat conditiilor si a sustinut un program artistic de calitate, pana la urma, pentru noi clientii fiind cei mai importanti.

Le uram si pe aceasta cale dragilor nostri prieteni Cristiana si Nicu, “casa de piatra” multa fericire si speram sa ne reintalnim si cu alte ocazii, la fel de fericite.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA FORMATIE MUZICA POPULARA