Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Corina si Bogdan – Restaurant Mc Monis – 10 iunie 2017

Sambata 10 iunie 2017 Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a participat la nunta prietenilor nostri – Corina si Bogdan Ion. Nunta a avut loc la restaurantul Mc Monis in Bucuresti.

A fost o nunta superba, la care s-a dansat aproape non stop pe muzica cantata de catre trupa noastra. Au fost aproximativ 200 de invitati, care s-au simtit bine, au dansat si ne-au felicitat si pe parcursul si la finalul evenimentului.

Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a avut o formula un pic diferita si anume 2 membri in plus – saxofonist (Cozmin Stanciu) si percutionist (Mihai Popan). O formula interesanta, care a avut succes si pe care o s-o propunem si altor perechi care urmeaza sa se casatoreasca. Orice instrument in plus fata de formula initiala aduce un plus de dinamism si momente speciale care sunt de luat in considerare.

Locatia – Restaurantul Mc Monis (sala Nicolae Iorga) are o acustica f buna, este destul de spatioasa (capacitate de aproximativ 200-250 persoane), un ring de dans suficient de mare si un spatiu excelent pentru instalarea echipamentelor formatiei de nunta. Ca un minus – sala este la etaj iar urcatul de aparatura, instrumente .. etc este un mare chin. Locatia beneficiaza de parcare interioara. In privinta serviciilor, acestea lasa un pic de dorit, dar sa presupunem ca s-a intamplat doar sambata acest lucru si nu este ceva normal.  Asta mi-a adus aminte de un sfat pe care vreau sa il dau mirilor indiferent de locatia unde urmeaza sa se petreaca evenimentul – asigurati-va ca locatia beneficiaza de curent electric suficient si faze separate pentru formatia de nunta, trupa de cover. orchestra de nunta.. etc De asemenea cereti personalului locatiei ca felurile de mancare sa fie servite intai membrilor formatiei de nunta (in acest fel cantaretii vor termina de mancat primii si vor fi pregatiti pentru programul artistic inainte ca ceilalti invitati sa termine masa).

In continuare o sa postam cateva poze de la eveniment, iar in momentul in care vom termina de editat filmarile de la eveniment, vor aparea si acestea.

   

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA