Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Claudia si Ciprian Codreanu – Bolta Rece – 1 septembrie 2018

Sambata, 1 septembrie 2018 a avut loc nunta dragilor nostri prieteni Claudia si Ciprian Codreanu,  la restaurantul Bolta Rece din Bucuresti.

Un eveniment reusit, chiar daca invitatii au fost putini, in jur de 40 de persoane. Pentru aceasta seara mirii au ales varianta semilive Blacklight Band cu Ana Pop – voce si Liviu Raduca clape + voce care au asigurat partea de muzica usoara cu suport negative si clape si, bineinteles, formula de muzica populara Eliza Petroianu Group care i-a incantat pe invitati cu melodii folclorice autentice, hore, sarbe si romante.  Alegerea mirilor a fost inspirata, in mod special datorita dimensiunilor salii in care a avut loc petrecerea, unde varianta de trupa live nu ar fi avut loc sa se instaleze, iar volumul ar fi fost mult prea mare. In rest, s-a dansat cu pofta, pe ambele stiluri muzicale, si chiar daca preferintele au fost in mod special pentru partea de muzica populara, a existat un echilibru si toata lumea a fost multumita.

Locatia, restaurantul Bolta rece, situat pe langa Televiziunea romana (str. Popa Savu nr. 55), este o locatie frumoasa, cu 3 sali pentru evenimente, 2 mai mici si una pentru aproximativ 180-200 de persoane. Petrecerea prietenilor nostri a avut loc in crama restaurantului, care are o capacitate mica, de maxim 50 persoane (daca se doreste si spatiu pentru dans). Servirea a fost decenta, mancarea de calitate, grupurile sanitare curate si aspectuoase. Ce nu ne-a placut in mod special au fost scarile, foarte inguste si abrupte, extrem de incomode pentru tehnicii formatiei noastre, care s-au chinuit destul de mult la caratul si instalarea echipamentelor. De asemenea, ca in majoritatea locatiilor, mai ales fiind la subsol, s-a fumat in afara restaurantului, iar distanta din crama pana afara este de aproximativ 50-60 metri. Datorita acestui fapt, sala a fost populata de maxim 20-30 persoane in acelasi timp, restul facand drumuri pe scarile inguste pana afara si inapoi, de multe ori petrecand mult timp acolo, probabil pentru a iesi mai rar. In rest nu avem alte lucruri negative de mentionat, asadar, o locatie potrivita pentru evenimente, pe care o putem recomanda altor miri cu placere. Ce mi-a placut in mod special, mentiunea sefului de sala, care a fost bucuros ca nu cantam manele si care mi-a spus ca de multe ori, “isi aleg clientii” incercand sa evite acest gen de petreceri, care de multe ori, sunt populate de persoane nedorite. Nu era rasist, sa nu ne intelegeti gresit, doar “antimanelist”. Sincer, ne bucuram cand intalnim astfel de persoane, pentru ca si noi avem aceeasi aversiune pentru acest stil “muzical”, in mod special pentru partile cu dedicatii, spagi si exprimare incorecta in limba romana si poate si pentru faptul ca 90% dintre manele sunt melodii copiate dupa melodii grecesti, arabesti .. etc. Prin copiate a se intelege “furate”.

Le multumim si pe aceasta cale dragilor nostri prieteni Claudia si Ciprian pentru ca au ales Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti – Trupa Cover sa le fie alaturi la acest fericit eveniment,  le uram, bineinteles, “casa de piatra” si multa fericire impreuna si speram sa ne reintalnim, cine stie, poate la botez, sau cu ocazia altor petreceri , la fel de reusite.

BLACKLIGHT BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, FORMATIE EVENIMENTE, ORCHESTRA NUNTA, DJ NUNTA NUNTA BOLTA RECE