Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Cezara si Cristian – Restaurant Castel – Pitesti – 27 mai 2017

Pe data de 27 mai am avut placerea deosebita de a participa la nunta dragilor nostri prieteni Cezara si Cristian Gagiu  la restaurantul Castel din Pitesti. A fost una dintre cele mai reusite nunti din anul acesta. A fost o pretrecere in clasicul stil Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti.

Petrecerea a avut loc la restaurantul Castel din Pitesti, o locatie excelenta, cu un decor frumos, izolare fonica buna si mancare si servire ireprosabila.

Invitatii – in jur de 150 de persoane, au dansat de si-au rupt incaltarile si pe muzica usoara si pe muzica populara. Partea de muzica populara a fost interpretata tot de solista Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti – Ana Pop, acompaniata de binecunoscutul violonist Gigel Milcu din Craiova, impreuna cu  pianistul din trupa sa originala.

Pentru trupa noastra a fost o placere deosebita sa participam la acest eveniment, din cauza invitatilor – majoritatea ascultatori de muzica buna si dansatori, cum numai la Pitesti poti gasi . Pe aceasta cale il salutam si pe socrul mic si speram sa ne revedem cat mai curand. Pentru dansul am avut o dedicatie speciala la acest eveniment – “Smoke on the water – Deep Purple” (muzica pe care in mod normal nu avem ocazia sa o cantam la acest tip de petrecere).

Le uram Cezarei si lui Cristian si pe aceasta cale, “casa de piatra” si multi ani fericiti impreuna si, bineinteles, cat mai multe evenimente reusite alaturi de Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti.

Din pacate, sunetul tras din separat mixer pentru filmari  la acest eveniment a fost deficient, iar sunetul din camere nu este potrivit pentru auditie (camerele video fiind in apropierea boxelor), deci nu vom posta filmari, ci doar cateva poze. Ne pare extrem de rau , pentru ca atmosfera petrecerii a fost incendiara si ar fi fost amintiri extrem de placute pe care ne-ar fi placut sa le postam.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE