Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Andreea si Sebastian – Restaurant Castel – 15 septembrie 2018

Ieri, sambata 15 septembrie 2018, a avut loc nunta dragilor nostri prieteni – Andreea si Sebastian. Fericitul eveniment a avut loc la Restaurantul Castel din Pitesti, o locatie foarte draga noua, in care am avut deja 3 evenimente, inclusiv nunta Cezarei (sora Andreei) si a lui Cristi, deci se poate spune ca am petrecut in familie.

A fost o nunta superba, unde s-a dansat pe rupte (asa se intampla la Pitesti, oamenii stiu sa se distreze). Am avut din nou placerea de a-i intalni pe Cezara si Cristi si pe socrul mic – un mare meloman, care are niste preferinte muzicale pe placul nostru, rock, blues… etc. Invitatii, dintre care o parte ne cunosteau deja, au dansat cu placere si pe muzica usoara si pe muzica populara, iar la final, chiar daca am fost in formula redusa, pachetul semilive, le-am facut o surpriza interpretand piesa rock “Purple Rain” a lui Prince, folosind metode neortodoxe. Liviu Raduca a fost tobosar (folosind sunete de toba din clape), Viorel Petroianu a fost chitarist bass si pianist (folosind de asemenea sunete din orga cu care canta muzica populara), Mike Vlahopol – chitara si Ana Pop, bineinteles – voce. De mentionat ca Viorel Petroianu nu a ascultat sau cantat acea piesa pana in acel moment, invatand-o cu cateva minute inainte de momentul interpretarii. Am primit aplauze la scena deschisa, asa ca presupunem ca le-a placut… A fost un experiment si pentru noi si probabil ca vom mai folosi aceasta metoda, desi este destul de greu de realizat, pentru ca se pare ca are efectul scontat.

Locatia in care a avut loc petrecerea – Restaurantul Castel din Pitesti, este una dintre locatiile care ne plac. Managerul locatiei este un om deosebit, profesionist si interesat de bunul mers al evenimentelor. Mancarea este de buna calitate, acustica celor doua sali de evenimente este decenta, mai ales datorita mochetei de pe pardoseala, draperiilor de la ferestre si lemnului folosit pentru ornamente, usi. Pentru trupe de cover, formatii de nunta au scena amenajata, nu foarte mare, dar suficienta, in sala cea mic, in care a avut loc evenimentul de sambata. Grupurile sanitare sunt curate, personalul este profesionist si amabil. Locatia are o parcare destul de generoasa – undeva in jur de 20 de masini. Nu avem lucruri rele de spus despre aceasta locatie, asadar o recomandam oricand pentru evenimente de tip nunta sau botez.

Ii salutam calduros pe prietenii nostri Andreea si Sebastian, le uram “casa de piatra” si o casnicie fericita. Ii salutam si pupam , de asemenea, pe Cezara si Cristi si pe socrul mic, pe care de abia asteptam sa il reintalnim la nunta fiului sau, la care ne-a promis ca ne cheama, pentru a fi din nou impreuna in familie, ca sa iasa o petrecere la fel de reusita. Oameni frumosi, inside and out, ascultatori de muzica buna, asa cum ne dorim sa fie toti viitorii nostri clienti, sau mai bine zis prieteni, pentru ca pentru noi nu sunt doar niste clienti.

BLACKLIGHT BAND, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, TRUPA COVER, FORMATIE EVENIMENTE, DJ NUNTA, ORCHESTRA NUNTA