Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Andreea si Alexandru – 29 iulie 2017

Continuam seria relatarilor de la evenimentele la care participa Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti. Astazi vorbim despre nunta dragilor nostri prieteni Andreea si Alexandru, eveniment care s-a petrecut sambata 29 iulie 2017 la Ambery Hall Classic in incinta Complexului Swan Office Park – Bucuresti.

Atmosfera evenimentului a fost superba, invitatii au dansat non stop, cu mici pauze pentru a servi mancarea de calitate oferita de personalul Ambery Hall Classic. S-a cantat si muzica usoara si populara, invitatii participand la dans si pe partea de muzica usoara interpretata de Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti si pe muzica populara interpretata de Eliza Petroianu Group. Trupa noastra a fost extrem de apreciata, momentul culminant fiind cel in care Mike Vlahopol (sunetistul nostru, dar care este in acelasi timp si un chitarist de exceptie) a interpretat alaturi de noi melodia  “Purple Rain” care apartine lui Prince, facand invitatii sa aplaude frenetic datorita solo-urilor spectaculoase cu care ne-a obisnuit.

In privinta locatiei, in mare parte, numai lucruri bune. Din punct de vedere acustic este o sala excelenta, nu foarte inalta si nici foarte mare, cu parchet pe jos si draperii la ferestre, fapt care a favorizat un sunet de calitate, fara reflexii si microfonii. Ringul de dans este aproape suficient pentru capacitatea salii (aproximativ 120 persoane), mai ales daca trupa de cover, formatia de nunta nu ocupa foarte mult spatiu. Locatia beneficiaza de locuri de parcare (care sunt un pic prea departe cand e vorba de montat echipamente, dar pentru invitati sunt in regula), aer conditionat (care ar fi putut fi dat un pic mai tare, dar nu a fost extrem de slab) Spatiul pentru trupa de cover, formatia de nunta, formatia de evenimente este generos – aproximativ 10m pe 4 m patrati (suficient pentru orice trupa live de pana la 9-10 persoane). Servirea nu a fost rea, dar, ca in multe locatii, formatia de nunta a fost lasata de izbeliste, a trebuit sa alergam dupa ospatari pentru o bautura racoritoare cu gheata. Dar am inceput sa ne obisnuim cu mojicia ospatarilor de peste tot (mai ales ca in 90% dintre cazuri sunt zilieri adusi de catre diferite agentii, colaboratori), Pentru ei trupa de cover, formatia de nunta , sunt lautari, asadar prin definitie, nu foarte importanti. Aceasta atitudine a avut-o si seful de sala, care ne-a pus in vedere ca trebuie sa strangem husele, cutiile cu echipamente de pe ring in timpul instalarii, pentru ca el are clienti carora trebuie sa le arate locatia si nu poate sa le-o arate asa (de parca clientii veneau sa vada echipamentele noastre nu sala dansului si, bineinteles, cand este un moment mai bun pentru a chema clientii la vizionare daca nu cu cateva ore inainte de inceperea unui alt eveniment). Bineinteles ca am aplanat conflictul, pana la urma interesul clientului nostru era mai important, iar problema s-a rezolvat.

In continuare o sa postam cateva fotografii de la eveniment si o filmare cu un colaj de sarbe interpretat de colaboratorii nostri – Eliza Petroianu Group.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA