Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Andreea si Adrian – Ciobanasul – Campulung – 21 iulie 2018

Sambata 21 iulie 2018 a avut loc nunta dragilor nostri prieteni Andreea si Adrian Nedelcu. Petrecerea  de nunta s-a desfasurat la restaurantul/hotel Ciobanasul din Campulung Muscel, sala nr. 3.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai reusite din acest an, in mod special datorita faptului ca mirii si-au ales playlist-ul si formula de trupa potrivita perfect pentru genul de invitati pe care i-au avut si preferintele acestora. A fost o nunta relativ atipica, cu foarte putine melodii de muzica populara, invitatii preferand clar muzica usoara si reorchestarile live de muzica populara interpretate de catre Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti. Am apreciat in mod special ca invitatii au cantat cu noi, cunoscand versurile tuturor melodiilor, creand o atmosfera de care ne era dor. Per total, o petrecere la care ne-a facut placere sa participam.

Locatia, restaurantul Ciobanasul din Campulung este o locatie potrivita pentru evenimente, care are 3  sali de marimi diferite. Sala numarul trei, in care am avut loc petrecerea de nunta a prietenilor nostri este cea mai mica, cu o capacitate de maxim 120-150 persoane. Sala a avut o acustica decenta, dar din cauza faptului ca sala era mica iar in fata scenei erau geamuri, au existat dificultati pentru sonorizare, mai ales in cazul unei trupe de cover live ca a noastra. Ringul de dans era confectionat din parchet care imita gresia, impresia generala ca alunea un pic cam mult. Servirea a fost de calitate, unele dintre cei mai amabili ospatari pe care i-am intalnit, mereu cu zambetul pe buze, iar seful de sala, un profesionist interesat in a rezolva orice problema aparuta. Ii felicitam cu aceasta ocazie, pentru ca putine sunt locatiile unde mai poti gasi personal de calitate. Mancare a fost de calitate.

Ca minusuri ale locatiei – accesul destul de dificil in sala nr 3. De la locul de parcare pana la usa salii este o distanta de aproximativ 100 de metri, un fel de terasa neacoperita, lucru foarte neplacut pentru furnizorii de servicii, trupe .. etc, mai ales cand ploua torential. Locatia beneficiaza si de o a doua terasa, de asemenea neacoperita, dar care avea doua umbrele maricele, dintre care una gaurita. Cam atat din punct de vedere al criticilor.

Le multumim inca o data, pe aceasta cale, mirilor, pentru ca ne-au ales sa le fim alaturi la acest eveniment special, le uram “casa de piatra” si speram sa ne intalnim si cu alte ocazii, la fel de fericite si reusite.