Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Andra si Robert – 8 iulie 2017

Sambata 8 iulie 2017, Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a sustinut programul artistic la Giurgiu in Restaurantul D’Alexia (Perla, Perla Dunarii, nu am inteles nici acum care este denumirea exacta), la nunta dragilor nosatri prieteni Andra si Robert.

A fost o nunta frumoasa, la care ne-am simtit excelent, mai ales ca Andra si Robert si-au ales un repertoriu pe placul nostru, care pe langa piesele normale care se canta de obicei, a inclus si muzica rock. De mult timp nu am mai cantat la o nunta “Smoke on the water” – Deep Purple, “All right now” – Free, si alte melodii de acest gen. Cu aceasta ocazie l-am avut ca invitat pe chitaristul Mike Vlahopol care a cantat alaturi de noi incantandu-ne cu solourile sale superbe, in stilul care il caracterizeaza. Au existat si ceva emotii, pentru ca publicul era in majoritatea lui ascultator de muzica populara, iar Andra si Robert nu au ales pachetul care include si formula noastra de folclor, dar am reusit sa ii multumim si pe dansii pe parte de Dj, reusind sa ii scoatem la dans si facandu-i sa incinga hore superbe. Sa nu ne intelegeti gresit, suntem o trupa de cover, formatie pentru nunta, dar bineinteles ca nu ne reprezinta “Drumurile noastre ” a lui Dan Spataru.. putem un pic mai mult….Cantam aceste melodii pentru ca sunt cerute, dar suntem capabili sa satisfacem toate gusturile, inclusiv ale celor care asculta rock, jazz, cu mare succes.

Locatia a fost excelenta din punctul nostru de vedere, acustica buna, sala spatioasa in care ar fi putut intra aproximativ 400 de persoane (mirii noastri au avut in jur de 250), aer conditionat potrivit pentru marimea salii, o scena spatioasa pe care ar intra si un big band, nu doar o trupa de cover sau o formatie de nunta, un ring de dans imens, si mancare de calitate. Locatia nu are extrem de multe locuri de parcare.

In continuare am postat un colaj video cu cateva piese, dupa cum v-am obisnuit. Ne cerem scuze pentru calitatea slaba a sunetului, filmarea a fost realizata cu un mobil, dar suntem siguri ca va puteti face o idee despre cum a decurs petrecerea si despre prestatia Blacklight BandTrupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti Vizionare placuta !

 

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA