Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Anda si Alex – Entourage Rosiori de Vede – 30 iunie 2018

Sambata 30 iunie 2018 a avut loc nunta prietenilor nostri Anda si Alex Peica, in clubul Entourage din orasul Rosiorii de Vede.

A fost o petrecere de nunta superba, cu aproximativ 150 – 200 de invitati, care au dansat cu chef pe muzica interpretata de trupa noastra si in mod special pe muzica populara interpretata de Eliza Petroianu Group care, bineinteles, a fost alaturi de noi pentru a completa programul artistic cu melodii populare si romanesti autohtone. Surpriza cea mai placuta a fost faptul ca invitatii au raspuns foarte bine la repertoriul ales impreuna cu mirii, in mod special la piesele rock de genul – “It’s my life” a lui Jon Bon Jovi sau “Purple rain” a lui Prince. Chitaristul nostru, Mike Vlahopol a efectuat obisnuitul sau “bride solo” si a dansat impreuna cu o invitata in tip ce canta la chitara, bineinteles, cu acordul partenerului dansei.  Deh, asa sunt chitaristii, au parte de cele mai frumoase fete.

Locatia, clubul Entourage din Rosiorii de Vede, este o locatie superba, cu restaurant in care pot intra aproximativ 100 – 150 persoane si o terasa imensa, acoperita de o cupola retractabila, care poate acomoda pana la 250 de persoane. Locatia este amenajata foarte frumos, beneficiind si de multa verdeata si racoare, fiind situata langa un parc. In interiorul restaurantului exista o scena de aproximativ 4 x 3 m pentru amplasarea formatiilor de nunta, trupelor de cover, etc…Servirea a fost asigurata de personal calificat, amabil, care isi stie meseria. Parcarea locatiei poate acomoda pana la 30 – 40 de masini. Toaletele sunt spatioase, cu multe locuri si cabine, curate, au hartie igienica si uscator de maini automat. Ce am observat, o instalatie de sunet VRX line array care apartine locatiei, ceva special intr-un restaurant. Cei care vor sa faca petreceri in aceasta locatie ar putea folosi aceasta instalatie, bineinteles cu costuri de inchiriere.

In privinta minusurilor… Pe terasa nu exista un loc special pentru asezarea trupei. De obicei se foloseste un culoar situat intre restaurant si terasa care are un mare dezavantaj – nu este acoperit, iar in caz de ploaie trebuiesc amplasate corturi care nu protejeaza suficient echipamentele formatiilor de nunta, trupelor de cover.. etc. Din fericire, patroana clubului (care este o doamna foarte amabila si cu experienta in domeniul evenimentelor), ne-a asigurat ca anul acesta are in plan acoperirea si acestui spatiu pentru a-l proteja impotriva intemperiilor. In privinta alimentarii cu curent electric, noi am folosit o priza care ne-a fost indicata, care nu era intr-o stare prea buna si care nu suntem siguri ca avea impamantare. Din fericire nu am avut incidente, chiar daca a si plouat un pic. De asemenea, nu am observat vreo priza cu alimentare 380. In privinta toaletelor… Desi sunt curate si cu multe locuri, lipsesc incuietorile de la usile anumitor cabine, si capacele toaletelor (despre sisteme de igienizare de unica folosinta nu discutam). Asta cel putin la toaleta barbatilor, la toaleta doamnelor nu am verificat. Cam atat in privinta minusurilor acestei locatii, deci, in concluzie, o locatie pe care o putem recomanda cu incredere pentru nunti, petreceri.. etc.

Le uram “casa de piatra” prietenilor nostri Anda si Alex si speram sa ne intalnim si cu alte ocazii. In incheiere am postat o melodie – It’s my life (Bon Jovi), interpretata la acest eveniment.. Ne cerem scuze pentru calitatea inregistrarii , sunetul este tras din sala.