Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Ana si Ciprian Gherghe – Rest Pescarus – 2 septembrie 2017

Sambata – 2 septembrie 2017, Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a participat la una dintre cele mai reusite evenimente din acest an – nunta dragilor nostri prieteni Ana si Ciprian Gherghe, nunta care a avut loc in resturantul Pescarus in parcul Herastrau – Bucuresti.

A fost o nunta superba, cu aproximativ 150 de invitati. S-a dansat in continuu, iar invitatii au fost minunati. Au creat o atmosfera excelenta alaturi de noi, ne-au dat “chef de cantat” si au gustat din plin toate stilurile muzicale interpretate. De la evergreen pana la rock, latino, dance interpretate de catre Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti pana la horele si sarbele interpretate genial de Eliza Petroianu Group, sau muzica dance, latino, arabeasca, greceasca pusa de Dj-ul formatiei noastre, invitatii au dansat si au cantat pe ring pana li s-a racit mancarea. Le multumim si pe aceasta cale pentru ca au fost alaturi de noi si ne-au ajutat sa facem un eveniment asa cum si-au dorit prietenii nostri dragi Ana si Ciprian, pentru ca nu este suficient ca trupa de cover, formatia de nunta sa cante bine, trebuie ca si publicul sa fie cooperant, sa vrea sa se distreze. Ei au trecut cu brio acest test si rezultatul a fost pe masura. Am fost fericiti ca mirii au ales acest mod de spectacol, fara intreruperi. Nu am anuntat nici un fel de mancare iar invitatii au plecat la mese doar cand li s-a facut foame, in acest fel dansand mai mult (pana la urma, la o nunta, nu mancarea este importanta, ci atmosfera si dansul ).

Locatia – Restaurantul Pescarus din parcul Herastrau – Bucuresti este o locatie buna pentru evenimente de tip nunta, botez. Capacitate de aproximativ 150-200 persoane, scena amenajata pentru trupe de cover, formatii de nunta, avand si cateva reflectoare (pe 2 septembrie au functionat vreo 2 din cele 8 sau 10 cate erau, dar combinate cu cele 11 aduse de catre Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti, efectul a fost un joc de lumini extrem de placut), servire de calitate si o mancare excelenta. Ca minusuri… ringul de dans destul de mic si grupurile sanitare la un etaj inferior, destul de departe de mese (nu este foarte indicat pentru persoane in varsta). In plus, o taxa de parcare pentru toti cei care intra in parcul Herastrau, pentru ca restaurantul nu are spatii de parcare rezervate, platite de catre ei. Acea taxa de parcare nu este foarte clara (de exemplu pianistul trupei a platit 12 lei pentru parcare, iar solista trupei de muzica populara 6 lei). Bine, aceasta  problema cu diferenta de taxa este a primariei probabil, nu are legatura cu restaurantul.

Ana si Ciprian, casa de piatra dragilor, multa sanatate si fericire si asteptam sa ne revedem si cu ocazia altor evenimente si nu numai.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA FORMATIE MUZICA POPULARA