Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Ana-Maria si Andrei – Regal Ballroom – 22 septembrie 2018

Saga Blacklight Band continua. Sambata, 22 septembrie 2018 a avut loc nunta dragilor nostri prieteni Ana-Maria si Andrei, la Regal Ballroom din Bucuresti, sala Rubin. O petrecere reusita, cu invitati care au avut chef de dans si de distractie, o petrecere cum ne dorim sa avem cat mai multe in viitor.

A fost un eveniment frumos, cu peste 200 de invitati, care au venit acolo cu scopul clar de a se distra. S-a dansat si pe muzica populara interpretata de Eliza Petroianu Group, pe muzica usoara cantata de Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti si pe muzica pusa de dj-ul nostru. Mirii au participat din plin la distractie, fapt care a ajutat foarte mult la crearea atmosferei. S-a cantat, s-a dansat, totul a fost perfect. Ne-a facut placere sa descoperim printre invitati si multi cunoscatori de muzica de calitate, fapt care ne-a facut si pe noi sa cantam mai cu pofta, pentru ca deh… cand esti apreciat si muzica iese mai bine. Este bine ca viitori miri, si in general clientii care vor sa angajeze o formatie de nunta, trupa cover, orchestra nunta, formatie evenimente sa stie ca “o formatie multumita canta mai bine si mai cu chef”. Cand esti stresat, productivitatea este mai scazuta, indiferent de domeniul in care activezi, este un lucru normal.

Locatia, Regal Ballroom din Bucuresti, este o locatie in care am mai prestat programe artistice, asadar ne-am simtit “ca acasa” (inclusiv fiul sotilor Petroianu, interpretii de muzica populara, a avut nunta in acelasi salon – Rubin). O locatie foarte spatioasa, cu o capacitate de aproximativ 300-350 persoane, renovata de curand, cu ring de dans mare care a acomodat horele imense din timpul petrecerii. Serviciile, ca de obicei, au fost ireprosabile, cu personal calificat profesionist si amabil, cu mancare de calitate excelenta. Afara au fost amenajate mese pentru fumatori (acoperite pentru cazul in care ar fi plouat). Parcarea este suficient de mare pentru cele 3 saloane ale locatiei (capacitate de minim 30 masini). Grupurile sanitare sunt curate si aspectuoase. Acustica salonului Rubin nu este spectaculoasa, din cauza inaltimii salii, dar este acceptabila, mai ales ca pardoseala este acoperita de mocheta si ringul de dans este din lemn. Nu exista probleme cu alimentarea cu curent electric, iar spatiul destinat formatiilor de nunta, trupelor de cover, formatiilor pentru evenimente este mare, minim 8 m patrati. Asadar, o locatie pe care o putem recomanda oricand pentru evenimente la care programul artistic este prestat de formatii live. Poate, totusi, o singura remarca negativa – chelnerii foloseau o parte a scenei pentru a transporta mancarea catre mese, lucru total neindicat, mai ales ca in cazul unui accident, mirii sunt cei care suporta costurile echipamentelor afectate sau, mai rau, se poate ajunge la intreruperea programului artistic (din cauza unui scurt circuit electric.. au alte probleme de genul). Dar aceste probleme pot fi evitate prin discutarea lor cu seful de sala, patronul locatiei .. etc.

Le uram si pe aceasta cale dragilor nostri prieteni Ana-Maria si Andrei “casa de piatra”, o viata fericita impreuna si asteptam sa ne revedem si cu ocazia altor petreceri, evenimente, la fel de fericite si de reusite. De asemnea, nu ne suparam daca vom fi recomandati si altor viitori miri, pentru ca este bine stiut ca este una dintre cele mai eficiente metode de reclama pentru formatii de nunta, trupe cover.. etc

BLACKLIGHT BAND, FORMATIE NUNTA, TRUPA COVER, ORCHESTRA NUNTA, FORMATIE EVENIMENTE, DJ NUNTA, NUNTA REGAL BALLROOM