Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Alexandra si Tre Santos – Club Snagov – 29 iulie 2018

Un eveniment de care ne vom aminti mult timp a fost nunta dragilor nostri prieteni Alexandra si Tre Santos care a avut loc la Club Snagov din… Snagov 🙂 duminica, 29 iulie 2018.

A fost unul dintre cele mai reusite evenimente la care am participat din ultimii 10-15 ani, asta, probabil, si din cauza faptului ca mai mult de jumatate dintre invitati au fost americani. BIneinteles ca nu desconsideram cheful de petrecere al romanilor, dar am vazut putini oameni care sa se distreze asa de bine la o petrecere pe la noi. In primul rand m-a impresionat nonconformismul mirilor si al invitatilor. Fara fite, fara toalete pompoase (am vazut si invitati in pantaloni scurti) si cu un chef de distractie incredibil. Pe langa toate acestea, repertoriul ales de miri (si care a fost ales extrem de bine), a continut muzica pe care noi, cantaretii, o consideram de calitate. De mult nu am mai cantat la acelasi eveniment 10-15 melodii de rock, pe care sa se danseze in asa fel.  In acelasi timp, invitatii au cantat alaturi de noi, cunoscand versurile tuturor melodiilor, si, interesant, au preferat sa danseze in proportie de 90%, in mod special pe muzica cantata live de Blacklight Band, pe partea de dj preferandu-se muzica lenta, la volum redus, pentru a le facilita mediul propice pentru discutii, relaxare, socializare. Total diferit fata de multe dintre petrecerile romanesti unde, daca nu se danseaza 15-20 minute, este o problema. Noi consideram ca asa este corect, pentru ca urechea umana are nevoie si de repaos, pentru a nu ajunge acasa cu dureri de cap, tiuituri in urechi.. etc.
Asadar, nu putem spune decat un singur lucru – americanii stiu cum sa se distreze la o petrecere. Pentru noi nu a fost o noutate, dat fiind faptul ca, in trecut, am sustinut petreceri si concerte in cluburile din Bucuresti, unde am vazut modul in care se distreaza cetatenii altor tari, dar oricum a fost o mare placere sa avem o asemenea surpriza, cu asa oameni si cu o atmosfera incredibila, care ne-a dat si nou chef de cantat si ne-a relaxat (mai ales ca, avand o petrecere de nunta cu o seara inainte, dormisem fiecare in jur de 3-4 ore, asadar eram “rupti”).

Locatia, Clubul Snagov este o locatie frumoasa situata pe malul lacului Snagov, cu o terasa cu ponton, cu umbrelute, mese in picioare si cateva canapele si masute pentru fumatori. Interiorul locatiei are o forma ciudata, cu un acoperis curbat, si inconjurat de geamuri (total nepotrivit pentru petreceri cu muzica live, sau orice fel de muzica). Ne-a luat mult timp sa facem sonorizarea si nici macar dupa vreo 2-3 ore nu pot sa spun ca am fost complet multumiti.  Singurul lucru care a ajutat a fost faptul ca partea dinspre terasa, ponton era deschisa si datorita aerului liber, fara suprafete reflectorizante am reusit sa facem o sonorizare decenta.. inspre buna, dar nu perfecta. Servirea si mancarea au fost de calitate, o locatie curata, o parcare, zicem noi mica pentru acea locatie. Personalul locatie un pic recalcitrant fata de noi, membrii trupei, probabil dansi fiind obisnuiti cu lautarii care fac ce zic ospatarii. Bineinteles  nu a fost si cazul nostru. Noi respectam contractele semnate cu clientii nostri si suntem profesionisti. Dar ma rog, nu a fost o problema, toate divergentele s-au rezolvat in scurt timp prin discutii pasnice. Asadar, o locatie frumoasa, cu o asezare excelenta si o priveliste incantatoare, dar destul de prost echipata pentru partea de sonorizare, multe suprafete reflectorizante, acoperis extrem de inalt si curbat, singurul avantaj fiind mocheta de pe jos si partea deschisa dinspre terasa (care in paranteza fie spus, in caz de ploaie trebuie inchis, afectand in mod grav sunetul). Cam atat despre locatie.

Le multumim si pe aceasta cale Alexandrei si lui Tre pentru ca ne-au facut placerea de a ne invita la acest eveniment superb si pentru faptul ca ne-au facut sa ne simtim asa de bine. Ca si celorlati clienti ai nostri le uram “casa de piatra”, multa fericire si tot ce isi doresc sa li se implineasca. Si ii rugam, in mod expres, sa ne invite si la alte evenimente alaturi de prietenii lor care au fost nemaipomeniti. Un public pe care orice trupa cover, formatie de nunta si l-ar dori la un eveniment. Guyz, americans really know how to party ! Rock on !

In incheiere postam un colaj de la acest minunat eveniment, pentru ca nu puteam sa scapam ocazia. Ne cerem scuze pentru calitatea sunetului, nu este calitate de studio, este inregistrat cu camere, mobil.. etc, dar este suficient de bun pentru a putea urmari cu placere. Nu uitati sa apasati butonul de SUBSCRIBE pentru a sta la curent cu postarile video facute de Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti.