Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Alexandra si Andrei Rosu – Regal Ballroom – 28 iulie 2018

Prietenii nostri dragi Alexandra si Andrei Rosu au avut petrecerea de nunta, unde ne-au facut onoarea de a ne invita sa fim alaturi de ei pentru a le asigura programul muzical. Petrecerea a avut loc la Regal Ballroom din Bucuresti (adresa este B-dul Poligrafiei 1B, pentru cei interesati), la cortul de evenimente al locatiei.

A fost o petrecere frumoasa, cu invitati dornici de distractie care au dansat pana dimineata si pe muzica usoara interpretata de Blacklight Band si pe programele de muzica populara sustinute de Eliza Petroianu Group si bineinteles pe muzica asigurata de dj. Oameni frumosi, care apreciaza muzica de calitate, asa cum ne dorim sa intalnim la fiecare eveniment la care participam.

Locatia, cortul de evenimente Regal Ballroom, este o locatie frumoasa, cu personal profesionist si binevoitor. Singura mentiune a noastra ar fi ca este o locatie destul de mica (max 100 de persoane), iar datorita dimensiunii si faptului ca pe o parte sunt geamuri neacoperite de perdele, draperii, sonorizarea este destul de dificila, iar folosirea unei trupei live in acel spatiu poate fi riscanta, din punct de vedere a volumului, a disconfortului fonic. Mancarea a fost de calitate, curatenia este la ea acasa, toaletele sunt la o distanta de aproximativ 15 metri de cortul de evenimente. Locatia beneficiaza de o parcare mare, care acopera necesarul de spatiu pentru clientii celor 3 sali de evenimente ale locatiei. Asadar, doar lucruri de bine despre Regal Ballroom, o locatie unde am mai sustinut prestatii artistice si niciodata nu am avut ce sa le reprosam, deci, o locatie pe care o recomandam oricand pentru evenimente de tip nunta, botez.

In incheiere le uram Alexandrei si lui Andrei “casa de piatra”, multa fericire si speram sa ne mai intalnim si cu alte ocazii, la fel de fericite.