Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Alexandra si Alex – Green Garden Events – 19 august 2017

Continuam saga evenimentelor la care participa Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti cu relatarea petrecerii de nunta a prietenilor nostri dragi Alexandra si Alexandru Paun, care a avut loc la Green Garden Events din Bucuresti pe data de 19 august 2017.

A fost o nunta frumoasa, cu aproximativ 120 de invitati. Acestia au dansat si pe muzica usoara cantata de catre noi si pe muzica populara pusa de dj (desi preferintele au fost clar pe partea de muzica populara, motiv pentru care mirii ar fi trebuit sa aleaga pachetul premium complet care contine si trupa de muzica populara – DJ-ul a facut fata cu brio, dar o formatie de muzica populara are un alt impact asupra dansatorilor). Repertoriul Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a fost un amestec de muzica noua si veche, latino, dance si melodii romanesti. In timpul evenimentului mirii au avut si o surpriza – un foc de artificii impresionant, o amintire placuta a acestei seri unice din viata dansilor.

Locatia – Green Garden Events, este de fapt un cort pentru evenimente, dotat cu aer conditionat. O locatie placuta, cu o parcare spatioasa. Spatiul pentru trupa de cover, formatia de nunta este destul de mic (aproximativ 5m x 3m) – pentru trupe live nu este extrem de satisfacator (un spatiu in regula ar trebui sa aiba mimim 6m x 4 m). In rest, servirea a fost in regula, mancarea de calitate. Acustica nu a fost o problema, fiind cort cu mocheta pe jos si ring din lemn, totul a fost in regula. O alta problema pe care o are locatia, din cand in cand, sunt reclamatiile clientilor din hotelurile apropiate (se poate intampla ca politia sa faca o vizita), in cazul in care sunetul este prea puternic, cad trupa de cover, formatia de nunta canta prea tare. In cazul nostru nu s-a intamplat asa ceva, dar e bine de stiut pentru viitoriii clienti care aleg sa iti organizeze petrecerile acolo.

In continuare o sa postam cateva fotografii si un colaj cu momente din programul artistic sustinut de Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti. Vizionare placuta !

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA