Formatie Nunta Bucuresti

Necesitatea scenei pentru o formatie de nunta

Foarte multi dintre clientii cu care ne-am intalnit, sau care ne-au sunat, au intrebat despre necesitatea scenei pentru o formatie de nunta, trupa de cover, formatie pentru evenimente.

Dupa parerea noastra exista argument pro si contra.

Argumentele pro ar fi ca locatia trupei arata mai bine, exista mai putine pericole ca unul dintre invitati, ospatari, etc… sa afecteze echipamentele formatiei de nunta, calcand pe ele, sau mai rau, varsand anumite lichide pe ele. Per total, arata mai frumos, pare totul mult mai profesional.

In schimb argumentele contra sunt destul de multe. In primul rand, prezenta unei scene in cazul unei nunti, sau a unui botez, da senzatia de concert. In al doilea rand, in multa cazuri, mai ales daca scena este mai inalta, este mult mai dificil pentru solisti, sau anumiti instrumentisti sa interactioneze cu invitatii, sau eventual sa se duca in mijlocul acestora pentru a putea creea anumite moment speciale si al atmosferei de party in general. Este foarte adevarat ca nu l-am vazut niciodata pe Michael Jackson coborand de pe scena si cantand la urechea publicului, dar.. sa pastram proportiile. De asemenea trebuie luat in calcul faptul ca o scena ocupa mai mult spatiu decat formatia de nunta, trupa de cover, formatia pentru evenimente, orchestrei de nunta. Un alt amanunt contra, foarte important, este pretul de inchiriere al unei scene, care este destul de mare, ajungand in anumite cazuri si la 500-700 euro, suma care poate fi, zicem noi, folosita pentru imbunatirea calitatii programului artistic (un alt moment, de dans, un Mc, un membru sau doi ai trupei. in plus, instrumentist sau vocal). In multe cazuri, inchirierea unei scene poate insemna, de asemenea si costuri suplimentare de transport.

Este adevarat, ca in multe cazuri, scena poate folosi la evidentierea formatie de nunta, trupei de cover, orchestrei de nunta, formatiei pentru evenimente, dar in acelasi timp, un act artistic de calitate si lumini pozitionate corect, pot avea acelasi rezultat fara cheltuieli suplimentare pentru clienti, sau chiar daca acestea exista, diferentele sunt foarte mici.

Trupa noastra, Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti, nu a folosit decat la 2 evenimente scena (in aproximativ 10 ani e activitate), iar atmosfera creata si  calitatea actului artistic au fost aceleasi ca si la evenimentele unde nu am folosit aceste echipamente. Asadar, parerea noastra este ca nu are rost sa cheltuiti bani in plus doar pentru aspectul de concert al prestatiei unei formatii de nunta, trupe de cover, formatie pentru evenimente, orchestre de nunta. Puteti folosi acei bani pentru o masina de fum greu, sau pentru un saxofonist sau al unui chitarist adaugat programului nostru artistic, sau pentru un cvartet pentru primirea invitatilor… si veti fi mult mai multumiti de rezultat. Noi stim ca in vremurile noastre se pune foarte mare accent pe aspect, dar credeti-ne ca sunt mult mai importante diversitatea si calitatea actului artistic, decat modul in care arata o formatie de nunta, trupa cover, formatie pentru evenimente. Ideal ar fi sa le avem pe toate, dar asta inseamna cheltuieli mari, iar in vremurile noastre asta poate fi o problema.

Speram ca v-am fost de folos cu aceasta explicatie legata de utilitatea unei scene in prestatia unei formatii de nunta. Bineinteles ca va lasam pe dvs sa alegeti daca scena este importanta sau nu pentru evenimentul pe care doriti sa il organizati, dar am considerat necesar sa explicam ce presupune acest lucru.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA FORMATIE MUZICA POPULARA