Formatie Nunta Bucuresti

Formatie Nunta

Pe aceasta pagina vom prezenta variantele de formatie nunta Blacklight Band si anume formatia semilive, formatia live complet si varianta de lux. Pentru aceste variante am creat oferta semilive, oferta premium complet si in mod logic, oferta de lux.

 Formatie Nunta Semilive

Aceasta formula include 2 sau 3 membri pentru partea de muzica usoara, dintre care 2 solisti (Ana Pop si Liviu Raduca) si un chitarist (Mike Vlahopol), optional. Interpretarea vocala este live, de asemenea si instrumentele sunt live, dar suportul orchestral, negativul, cum ii spunem noi,  este inregistrat si cantat de catre laptop, sau de orga (clape). Partea de muzica populara este asigurata, ca intotdeauna de Eliza Petroianu Group, formata din 3 persoane (Eliza Petroianu – solista de muzica populara, Viorel Petroianu, clape acompaniament si solo si un violonist sau un acordeonist, la alegere). Aceasta formula de formatie nunta are multe avantaje. In primul rand pretul, care este mai mic decat cel al formulei de live complet, datorita celor 2 membri care lipsesc (toba si chitara bass). un alt avantaj este volumul sonor, care poate fi redus (unde este necesar) mai mult decat in cazul celorlalte variante. Singurul dezavantaj este lipsa de flexibilitate a negativelor, care nu pot fi oprite pentru a putea comunica cu publicul la nivelul optim.

 Formatie Nunta Live

Formula complet live are in componenta 5 membri pentru partea de muzica usoara – trupa cover (Ana Pop – solista vocala, Liviu Raduca – clape si voce, Mike Vlahopol – chitara si voce, Stefan Iuga – chitara bass, Kostas Black – tobe si percutie). Aceasta formula este ideala din toate punctele de vedere, chiar daca este un pic mai scumpa decat varianta semilive iar nivelul sonor este un pic mai ridicat din cauza tobelor. Avantajul principal este dinamica, atmosfera care poate fi creata, colaborarea cu publicul, flexibilitate in interpretare si show si nu in ultimul rand aspectul mult mai spectaculos.

 Formatie Nunta de lux

Formula de lux este o formatie de nunta completa, care include si pachet de suflatori (saxofon, trompeta, trombon), pe langa cei 5 membri ai trupei de cover si bineinteles, pe dragii nostri colaboratori de la Eliza Petroianu Group. Aceasta formula are deja inclusa in pret primirea invitatilor sustinuta de saxofonist. Avantajul principal al acestei variante este faptul ca toate instrumentele suna natural (nu suntem obligati sa cantam cu orga folosind tonuri de trompeta sau saxofon),  acest fapt contribuind la o auditie mult mai placuta si contribuind, de asemenea si la atmosfera evenimentului.

 Repertoriu Formatie Nunta

Repertoriul Blacklight Band este unul de invidiat, indiferent de varianta aleasa. Piesele sunt alese in asa fel incat sa se adreseze tuturor categoriilor de varsta si pentru a satisface orice cerinte, indiferent cat de exigente ar fi acestea. Viitorii miri isi pot alege piesele preferate sau piesele care nu doresc sa fie interpretate din lista prezentata pe website. Repertoriul Blacklight Band se mareste in fiecare an datorita faptului ca incercam sa tinem pasul cu melodiile de succes aparute recent.

 Program Formatie Nunta

Programul artistic pe durata unui eveniment de tip nunta, este foarte important. Desi suntem flexibili si ne adaptam la cerintele clientilor, avem un model de program care si-a dovedit eficacitatea de-alungul timpului si pe care il recomandam de fiecare data.

Primirea invitatilor se face pe un fond sonor sustinut de dj-ul nostru, sau de saxofonistul nostru (Octavian Mardari) care interpreteaza muzica instrumentala cu suport negativ timp de 45 minute (daca acest serviciu este contractat), sau, la cerere, formula de muzica populara sustine un program de cafe concert cu o durata de 30-45 minute (clape si vioara), dupa care dj-ul asigura in program de ambianta pana la finalul primirii invitatilor si pe durata antreurilor. Nu recomandam ca programul de cafe concert sa fie sustinut de trupa de muzica usoara, din doua motive. Primul ar fi ca se strica efectul pe care il are aparitia trupei dupa dansul mirilor, al doilea ar fi ca, datorita faptului partea de trupe de cover este contractata pentru o durata fixa de interpretare, pierdeti din partea de program de dans, care este mult mai importanta decat primirea invitatilor, cand toata lumea cioneste pahare, discuta si nu este asa de atenta la ce se petrece pe scena.

Dansul mirilor este ideal sa aiba loc dupa antreuri, in acest fel trupa de muzica usoara avand posibilitatea sa continue cu program artistic de muzica usoara legat cu acest moment important, invitand si restul invitatilor, reusind astfel sa asigure o durata de dans mai mare de 3-4 melodii (cum s-ar intampla daca dansul mirilor ar fi inaintea primului fel de mancare). Pe tot parcursul evenimentului variantele de formatie live, formatia de muzica populara si dj vor sustine programe adaptate la durata de dans ale invitatilor (chiar daca contractul specifica 3 reprize a cate 45 de minute muzica usoara). Practic vom canta atata timp cat invitatii danseaza. Daca acestia incep sa plece de pe ringul de dans, vom schimba stilul, reusind in acest fel sa asiguram o varietate care sa multumeasca pe toti cei prezenti si sa ii tina cat mai mult pe ringul de dans. Nu recomandam un program fix, pentru ca in 90% dintre cazuri nu poate fi respectat, din diferite motive (intarzie felurile de mancare, invitatii vin mai tarziu, furatul miresei dureaza mai mult decat preconizat.. etc), dar dupa cum spuneam, suntem flexibili si vom respecta dorintele clientilor nostri.

 Preturi Formatie Nunta

Preturile pachetului nostru de oferte sunt foarte rezonabile, competitive, egale sau chiar mai mici decat preturile trupelor de pe piata romaneasca, iar contractele semnate cu noi sunt legale, emitem facturi, toate tranzactiile se fac prin banca. Contactati-ne, cereti-ne o oferta si va asiguram ca nu veti regreta !