Formatie Nunta Bucuresti

Formatie de nunta 2018

Contractarile formatiilor de nunta, trupelor de cover, formatiilor de evenimente pentru sezonul de nunti 2018 au inceput. Datorita posturilor stabilite de catre Biserica Ortodox Romana, sunt destul de putine date in care se pot face petreceri de nunta in perioada Mai – Septembrie 2018. Mai exact in aceast perioada sunt doar 15 zile de sambata in care se pot face petrecerile de nunta iar majoritatea formatiilor de nunta, trupelor de cover profesioniste sunt deja ocupate. Datele cu cele mai multe cereri de oferta pentru anul 2018 sunt 19 mai, 2 si 30 iunie si 22 septembrie. Blacklight Band – Formatie NuntaTrupa Cover are deja peste 40 de cereri pentru fiecare dintre aceste date, necazul fiind ca noi nu participam la mai multe evenimente in aceeasi seara si toate aceste 4 date sunt deja contractate.
Pentru clientii care vor sa isi faca petrecerea de nunta in aceasa perioada sugeram alegerea zilelor de duminica,  care in acest moment sunt mai putin cerute, sau stabilirea evenimentului in extra sezon – Ianuarie – Aprilie sau Noiembrie – Decembrie. De asemenea  este viabila si optiunea de a face cununia civila in perioadele aprobate de BOR si petrecerea de nunta oricand va doriti, in acest fel avand mai multa libertate de alegere pentru data respectiva. Stim ca este o bataie de cap in plus, mai ales cu purtarea rochiei de mireasa la petrecere, dar nu credem ca aceasta poate fi neaparat o conditie pentru o petrecere de nunta reusita.
O alegere potrivita pentru petrecerea de nunta poate fi si noaptea de Revelion (toti invitatii si sunt liberi, vor sa petreaca in oras si probabil sunt si pregatiti  pentru cheltuieli de petrecere).
Alegand aceste variante va puteti asigura ca veti contracta formatia de nunta, trupa cover, formatia de evenimente pe care o doriti cu adevarat si nu veti fi obligati sa alegeti una dintre cele care au mai ramas libere in sezon. Aceeasi situatie se aplica si locatiilor pentru evenimente, care au acelasi regim de contractare. Referitor la acest subiect, al locatiilor de nunta, va recomandam sa alegeti inainte formatia de nunta, trupa de cover, formatia pentru evenimente. Sunt mai multe locatii pentru evenimente decat formatii, deci aveti o libertate mai mare de alegere. Contractand intai locatia si platind un avans, cum se face de obicei, blocati data nuntii pentru alegerea formatiei si puteti avea surpriza ca programul artistic pe care il doriti sa nu fie disponibil.
In acelasi timp nu uitati ca in momentul in care alegeti formatia de nunta, trupa de cover, sa ii intrebati daca modalitatea de contractare este legala. NU recomandam alegerea unei formatii de nunta, trupe de cover care nu va semna cu dvs un contract legal, pe firma, cu factura… etc  In cazul unui control ANAF puteti avea surprize neplacute (amenzi si alte sanctiuni, mult mai mari si mai grave decat amenda de 500-1000 ron pe care o plateste un cantaret pentru prestarea de servicii “la negru”). Faptul ca pretul unei formatii de nunta, trupe de cover este mai mic decat preturile de piate ale altor formule este mai mic, nu inseamna ca este formatia ideala. In multe cazuri poate insemna ca are mai putini membri, ca nu lucreaza cu contract legal, sau ca nu este la nivelul profesional  la care va asteptati.
Speram ca aceasta postare sa va ajute in alegerea formatiei de nunta dorite si va recomandam sa va grabiti cu contractarea formatiei de nunta pe anul 2018.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE ORCHESTRA NUNTA