Formatie Nunta Bucuresti

Desfasurarea programului artistic al Formatiei de Nunta

Programul artistic Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti  este flexibil, se adapteaza in functie de cerintele clientilor si in functie de publicul ascultator.

Primirea invitatilor se efectueaza cu un program de cafe concert live sau cu muzica de dj – jazz, cafe concert, slow, la un volum suficient de mic pentru a nu deranja si pentru a da posibilitatea invitatilor sa poata comunica.  Programul ambiental  dureaza pana la primul dans al serii, dansul mirilor (recomandam ca dansul mirilor sa se petreaca dupa primul fel de mancare – aperitiv, antreu). In anumite zone ale tarii primul fel de mancare la o petrecere de nunta este ciorba.

In anumite locatii este necesar un mars/melodie de prezentare pentru primul fel de mancare – melodie pe care ospatarii intra si fac prezentarea in mod festiv. Aceasta melodie poate fi cantata de formula de muzica populara (daca aceasta exista) sau pusa de catre DJ. Nu recomandam mai multe momente de acest gen in timpul petrecerii de nunta, pentru ca duce la deranjarea programului artistic si trimite dansatorii de pe ringul de dans direct la mese (pana la urma mancarea nu ar trebui sa fie asa de importanta – dansul, atmosfera, zicem noi, conteaza un pic mai mult).

Dupa aperitiv tinerii casatoriti sunt invitati pe ringul pentru dansul mirilor. Aici recomandam ca melodia pe care urmeaza sa danseze sa fie pe suport digital, nu cantata live  de catre formatia de nunta (mai ales daca vor sa faca si o anumita coregrafie). Spunem asta pentru ca orice greseala, neatentie poate avea efecte nedorite asupra coregrafiei, mai ales ca in majoritatea cazurilor mirii nu sunt dansatori profesionisti si orice minora abatere de la piesa originala ii poate deranja.

Imediat dupa dansul mirilor, urmeaza un program de muzica usoara sustinut de trupa noastra de cover live. Acest program muzical, de altfel ca toate programele noastre artistice foloseste sistemul melodiile cu ritm crescator, pornind de la piese lente si ajungand pana la rock and roll, dance, latino . etc.

Spre diferenta de alte formatii de nunta, trupe de cover,  reprizele noastre nu au o durata exacta. Noi preferam sa cantam mai multe repriza care insumate sa  aiba durata contractata. Alternarea programelor artistice cu diferite stiluri muzicale, fara o durata anume, este de preferat pentru ca ne putem adapta programul in functie de ce se petrece pe ringul de dans.  Unde este posibil  alternam  programele de muzica usoara cu cele de muzica populara si cu muzica antrenanta  de DJ. In cazul in care este preferata formula fara trupa de muzica populara, alternam programele de trupa de cover cu muzica populara si muzica moderna pe suport DJ. In acest fel invitatii nu se vor plictisi atat de repede, vor dansa mai mult, diversitatea fiind una dintre conditiile unui program artistic reusit pentru o formatie de nunta.

In privinta “furatului miresei” recomandam ca acesta sa fie de durata scurta, de obicei cand acest moment se petrecere, ritmul petrecerii scade, se danseaza mai putin.

In timpul felurilor de mancare se canta muzica populara de ascultare (cand formatia de muzica populara este contractata) sau muzica populara / usoara de ascultat pusa de catre Dj la un volum sonor decent pentru a permite comunicarea intre meseni.

Programele noastre artistice sunt dinamice, ne place sa facem atmosfera, sa facem invitatii sa danseze si sa cante cu noi. Nu suntem genul de trupa de carciuma, care canta ca sa treaca timpul, scopul nostru  ca si  formatie de nunta este sa ridicam publicul la dans si sa  realizam un program artistic incendiar. In acest fel si noi avem de castigat, clientii nostri vor fi multumiti si bineinteles ca vom fi recomandati si pentru alte evenimente.

La foarte multe petreceri de nunta la care am participat s-a folosit sistem de program artistic cu multi invitati  – solisti care nu faceau parte din trupa noastra, formule de dansatori, chiar si trupe care cantau diferite stiluri muzicale. Acest gen de program artistic nu este extrem de recomandat, pentru ca dezorienteaza invitatii, care vor sta la masa si vor urmari spectacolul, in loc sa danseze.

In desfasurarea programului artistic Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti momentele importante ale unei petreceri de nunta sunt, de asemenea, respectate  – aruncarea buchetului, voalul miresei, tortul. De asemenea melodiile specifice nu lipsesc din repertoriul trupei de muzica populara – brasoveanca, fedelesul, perinita, musamaua si alte melodii de acest gen care nu pot lipsi de la o petrecere de nunta  “ca la carte”.

Bineinteles ca tot ce am enunta mai sus se poate schimba in functie de cerintele clientilor. Dupa cum ziceam suntem o formatie de nunta flexibila care se adapteaza la nevoile celor care ne contracteaza.

Am scris acest articol pentru ca de multe ori clientii, sau viitorii nostri clienti ne intreaba care este viziunea noastra asupra programului de nunta. Raspunsul este unul destul de usor de dat. Un program artistic de nunta reusit, este acel program care se adapteaza cerintelor invitatilor si care tine seama de faptul ca programul artistic exista pentru a tine invitatii pe ringul de dans, nu la masa – ca la un concert sau la o prezentare de moda .

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE