Formatie Nunta Bucuresti

Cum alegem data nuntii

Una dintre cele mai grele alegeri pentru un cuplu care doreste sa se casatoreasca, este alegerea zilei in care urmeaza sa faca petrecerea de nunta. Aceasta alegere este grea pentru ca sunt foarte multe detalii de care depinde – cununia civila, cununia religioasa, disponibilitatea formatiei de nunta, trupei de cover, formatiei pentru evenimente, disponibilitatea locatiei alese si , nu il ultimul rand, disponibilitatea invitatilor.

Primul detaliu de care trebuie sa tineti seama este disponibilitatea invitatilor. Recomandam petreceri in weekend, de preferat sambata sau duminica (cu mentiunea ca duminica petrecerea ar trebui sa inceapa mai devreme, dat fiind faptul ca ziua care urmeaza este lucratoare si probabil o parte din invitati trebuie sa mearga la serviciu). Alegerea revelionului, de exemplu, este de asemenea potrivita pentru o petrecere de nunta, toti invitatii sunt liberi, iar o parte dintre ei sunt deja hotarati sa iasa in oras si sa cheltuie bani. Nu mai vorbim de faptul ca au si chef de distractie, pentru ca a 2-a zi nu merg la serviciu.

Urmatorul detaliu ca importanta este disponibilitatea formatiei de nunta, trupei de cover, formatiei pentru evenimente. Aici importanta acestui detaliu o dati dvs. Daca aveti o formatie de nunta, trupa cover preferata, este indicat sa stabiliti data nuntii in functie de disponibilitatea lor. Alegerea locatiei este mai usor de facut, pentru ca exista o multime de locuri potrivite pentru o petrecere de nunta. Discutand cu reprezentantul unei formatii de nunta , trupe de cover va poate ajuta chiar la gasirea unei locatii pentru nunta potrivite din punct de vedere pret, fonoizolare, calitate servicii. Nu uitati ca cei care canta la nunti stiu aceste detalii si va pot face recomandari utile.

Recomandam sa nu faceti cununia civila in aceeasi zi in care stabiliti data nuntii, va fi foarte obositor iar seara va fi dificil sa va ocupati de invitati, sa va bucurati cu adevarat de petrecerea de nunta. Aceleasi recomandari sunt si pentru cununia religioasa, dar acolo fiind vorba de rochia de mireasa care ar trebui imbracata de doua ori, majoritatea mirilor prefera sa faca ambele activitati in aceeasi zi.
FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, DJ NUNTA, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE