Formatie Nunta Bucuresti

Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti – Test Roland Lucina

Dupa cum stiti, Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti foloseste ultimele modele de echipamente si instrumente de ultima ora. Astazi ne-am hotarat sa testam ultma achizitie – sintetizatorul portabil Roland Lucina. Un instrument superb, cu sunete minunte si care ii permite pianistului nostru – Liviu Raduca sa fie mobil, ajutandu-l  sa  creeze animatie, atmosfera incendiara la petrecerile la care Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti este contractata.

Cel mai potrivit loc pentru testarea echipamentelor este sala de repetitie, locul unde se petrece munca propriu zisa, unde se sudeaza echipa, unde se fac retusurile finale pentru piesele care urmeaza sa fie interpretate la evenimentele la care Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti  participa.

Am postat aici o filmare cu incalzirea dinaintea unei repetitii Blacklight Band – Trupa CoverFormatie Nunta Bucuresti in care testam keyboard-ul Roland Lucina. Nu luati in seama sunetul de slaba calitate, este o filmare facuta cu telefonul, iar sonorizarea este facuta sumar, la repetitii nefiind necesare probe complicate de sunet, nici o procesare a sunetului super profesionala.

Testul a fost facut, suntem placut impresionati de abilitatile instrumentului si ii multumim si pe aceasta cale lui Bako Kalman, reprezentatul companiei Roland in Romania, pentru ajutorul dat in achizitionarea Roland Lucina si livrarea instrumentului in timp record.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, DJ NUNTA, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE