Formatie Nunta Bucuresti

Blacklight Band – Trupa Cover – Formatie Nunta Bucuresti – Petrecere 10 Decembrie 2016

Sambata 10 decembrie 2016, Blacklight Band – Trupa CoverFormatie nunta Bucuresti a participat la petrecerea de Craciun a companiei Ana si Cornel din Mizil. Petrecerea a avut loc la locatia Seva Events din Mizil.

A fost o petrecere reusita, cu multe surprize placute, cadouri, tombola, concurs de karaoke live alaturi de Blacklight Band – Trupa CoverFormatie nunta Bucuresti, s-a dansat mult, invitatii s-au distrat iar atmosfera a fost incendiara. Pianistul formatiei – Liviu Raduca, avand si atributii de MC, a fost foarte incantat pentru ca la concursul de karaoke a fost pupat de castigatoarele concursului “pana l-au albit”. Publicul a fost receptiv, invitatii au dansat, au cantat cu noi, ne-au facut sa ne simtim bine alaturi de ei.

Programul artistic a fost divers, Blacklight Band – Trupa CoverFormatie nunta Bucuresti oferind un repertoriu care a inclus muzica usoara, muzica populara si dj, satisfacand gusturile tuturor invitatilor si fiind potrivit pentru toate categoriile de varsta.

Locatia, Seva Events, a fost pe placul nostru, fiind o locatie izolata fonic la un nivel decent, mocheta pe pardoseala, nu foarte multe suprafete reflectorizante si destul de spatioasa. De asemenea locatia dispune si de o terasa in care se iese direct din sala de evenimente, fapt foarte util pentru persoanele care fumeaza. Servirea a fost decenta, iar meniul de calitate. Ce am avea de obiectat este faptul ca locul pentru trupe cover, formatii nunta, formatii evenimente, este situat prost, intr-o sala dreptunghiulara, find  situat in mijloc (efect – mici microfonii, unde stationare). Locatia dispune de locuri de parcare suficiente si are o capacitate de aproximativ 300 persoane.

Ne-a facut placere sa fim alaturi de angajatii companiei Ana si Cornel si speram ca la viitoarele evenimente sa colaboram din nou.

Am postat in continuare si cateva poze de la eveniment.


FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE