Formatie Nunta Bucuresti

Alegerea unei Formatii pentru Nunta

Organizarea unei nunti, este, dupa cum stim toti, foarte dificila. Incepand de la alegerea rochiei de mireasa, alegerea locatiei, pana la alegerea meniului, invitatiilor de nunta, marturiilor, etc. Dar unul dintre cele mai importante detalii pentru o nunta, este alegerea formatiei pentru nunta.

Formatie de Nunta, este de obicei, acea formatie care are in repertoriul sau muzica usoara si populara, DAR…nu este recomandat ca aceasta formatie sa cante ambele stiluri muzicale. De ce ? Pentru ca niciodata nu va reusi sa cante la fel de bine si una si alta. Pregatirea artistica a muzicienilor, cu cateva exceptii (care confirma regula), ii specializeaza doar pentru unul dintre stiluri. Foarte rar veti gasi un pianist care sa cante sarba sau un cantaret de folclor care sa cante pop-rock la nivel profesional. Din acest motiv Blacklight Band – Formatie Nunta Bucuresti, desi este o trupa cover, are intotdeauna colaboratori  trupe de muzica populara care pot sustine un spectacol folcloric de calitate. Bineinteles ca atunci cand primeaza bugetul, calitatea muzicii cantata de orice formatia de nunta va fi sub medie.

De asemenea, cand va alegeti formatia pentru nunta, este bine sa va ganditi la o formatie care are un repertoriu potrivit gusturilor invitatilor dvs si care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. De multe ori mirii isi aleg o trupa de nunta care canta muzica pe placul lor si au surpriza ca in seara evenimentului sa nu se danseze. Nu faceti aceasta greseala. Ce trebuie sa intelegeti este ca o nunta fara formatie de nunta este doar o masa la restaurant cu prietenii, sau in cel mai bun caz, un concert la care se sta la masa.

Cand va alegeti formatia pentru nunta este bine sa fiti atenti la detalii. Vizualizati cat mai multe demo-uri video (si cele audio sunt ok dar vizualizarea este mai importanta). Asigurati-va ca trupa din demo este cea care va canta la nunta dvs. Faceti diferenta intre o formatie de nunta  LIVE si solisti care canta cu negative. Formatia live este acea care canta cu instrumente reale, fara suport negative (negativul este instrumentatia unei piese rulata pe suport digital – laptop, consola dj, ipod, CD fara vocea principala). Exista si trupe care se declara live si fac playback – e bine sa nu platiti oameni doar pentru ca apar pe scena cu un instrument “ca sa dea bine la imagine”. De asemenea este bine de retinut faptul ca un solist cu suport negative nu va avea niciodata un impact asa de mare asupra celor care asculta, cum are o formatie de nunta live cu instrumente reale. Nici nu mai vorbim de dinamica show-ului, cantatul cu publicul (negativul are o forma fixa si nu permite antrenarea publicului)… si alte detalii de genul.

Foarte multi tineri isi aleg formatia de nunta in functie de buget. Este de inteles, Romania este o tara cu o economie slaba, salarii mici, dar… Nunta este o seara un pic mai speciala, pe care ar trebui sa o facem o singura data in viata (cel putin asa ne dorim). In cazul acesta, poate ar trebui ca pretul sa nu mai fie asa de important. Cateodata o diferenta de cateva sute de euro transforma o nunta obisnuita intr-un eveniment special, o seara de vis, care sa ramana in memoria mirilor si a invitatilor pentru mult timp.

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE