Formatie Nunta Bucuresti

Nunta Colonial Club Cernica – 13 mai 2017

Sambata , 13 mai 2017 am avut placerea de a canta la nunta prietenilor nostri, Ancuta si Marian. Evenimentul a avut loc in Cernica la Colonial Club.

A fost o nunta cu o atmosfera excelenta, invitatii, in jur de 120-150, s-au simtit bine, au dansat si pe muzica usoara si pe muzica populara. Partea de folclor, muzica populara a fost interpretata de colaboratorii nostri – Petrica Andrei Band care au avut-o ca si solista pe  Gina Lincan, o interpreta foarte cunoscuta de muzica lautareasca si folclor autentic.

Blacklight BandTrupa CoverFormatie Nunta Bucuresti a avut un playlist variat, pop, rock, slow, ales de miri din repertoriul trupei. Dansul mirilor s-a desfasurat pe melodia Perfect – Ed Sheeran. Muzica in pauzele trupei a fost asigurata de un Dj de nunta (muzica de dans).

Locatia a fost excelenta, o recomandam tuturor care au evenimente la care urmeaza sa cante trupe cover, formatii de nunta. O fonoizolare foarte buna, mocheta pe podea, probabil si pereti fonoabsorbanti, fara stalpi arcade.. etc. Mancarea de foarte buna calitate, serviciile ospatarilor excelente. Ca in majoritatea locatiilor, nu se fumeaza in interior, dar exista mai multe usi care dau in curtea salonului, unde au fost masute cu scrumiere pentru fumatori. Un mic minus, luminile locatiei, care fiind de culoare albastra, afecteaza un pic calitatea filmarilor si a pozelor, dar nimic foarte deranjant. De asemenea si aerul conditionat ar putea fi un pic mai puternic.

Mai jos am postat cateva poze si filmari de la eveniment. Vizionare placuta !

 

 

FORMATIE NUNTA, FORMATIE NUNTA BUCURESTI, FORMATII NUNTA, TRUPA COVER, DJ NUNTA, TRUPE COVER, FORMATIE NUNTA PITESTI, FORMATIE NUNTA PLOIESTI, FORMATIE EVENIMENTE